Fanatiekelingen vierden de gruwelijke aanslagen in Frankrijk op social media Nieuws
Auteur
30/10/2020 14:01

Fanatiekelingen vierden de gruwelijke aanslagen in Frankrijk op social media


De aanslagen die gisteren in Frankrijk plaatsvonden (link hier) zorgden voor ophef en verslagenheid over de hele wereld. Wéér mensen vermoord, weer in Frankrijk en wéér door een dader met hetzelfde motief. Beangstigend, ook voor het overgrote gedeelte moslims dat het wél goed voorheeft met zijn of haar medemens, ongeacht het geloof van een ander.

Echter is het wel schokkend om te zien dat er toch best een aardige groep fanatiekelingen is dat de aanslagen prima lijkt te vinden. Of sterker nog, erom lacht en het prachtig vindt dat er weer wat ongelovigen zijn afgeslacht. Er is nou eenmaal een cartoon getoond en dan moet er blijkbaar bloed vloeien. De meeste woede van moslims wereldwijd richt zich dan ook op Frankrijk en president Macron die stevig tegen extreme salafisten optreedt.

Iets zegt ons dat het voorlopig in Frankrijk nog wel even spannend zal blijven. Uiteraard hopen we dat we ongelijk hebben...

Sommige mensen vonden de aanslagen hilarisch

Best een beangstigende eindstand

Een atoombom op Frankrijk, vindt Allama Khadim Hussain Rizvi

Lekker over Macron heen rijden

Berlijn, Duitsland, gisteravond

/ / Nog meer interessants

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties