Nieuwe rellen in Philadelphia uitgebroken nadat politie Walter Wallace Jr. neerschiet Nieuws
Auteur
27/10/2020 13:01

Nieuwe rellen in Philadelphia uitgebroken nadat politie Walter Wallace Jr. neerschiet


Treurig feitje: voor de 721e keer is er dit jaar een persoon door de Amerikaanse politie neergeschoten. Walter Wallace Jr., die volgens zijn familie in de war was en een bipolaire stoornis heeft, zwaaide gisteravond met een mes tijdens een confrontatie met twee politieagenten, die hem na enkele waarschuwingen meteen onder vuur namen.

Police officers fatally shot a 27-year-old Black man armed with a knife during a confrontation Monday afternoon in West Philadelphia, an incident that quickly raised tensions in the neighborhood and sparked a standoff that lasted deep into the night.

De fatale schietpartij - let op: heftige beelden

Rellen

Volgens omstanders heeft de politie te weinig gedaan om de boel te escaleren en is er onnodig veel en snel geschoten, terwijl hij nog niet eens dicht (10 ft) in de buurt was. Overal in de stad braken er rellen uit waarbij winkels werden geplunderd en agenten gewond zijn geraakt.

Politie slaat op de vlucht

Er wordt weer volop proletarisch gewinkeld

Auto rijdt op agenten in

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties