Saai. Politie beëindigt feestje van 300 party animals bij Hilversum Nieuws
Auteur
25/10/2020 20:01

Saai. Politie beëindigt feestje van 300 party animals bij Hilversum


Terwijl de rest van Nederland zoveel mogelijk braafjs thuisblijft en doorligplekken van het Netflixen ontwikkelt, is er altijd wel een groepje jongeren - voornamelijk uit Amsterdam - dat liever de slingers buiten hangt ergens illegaal een paar tankjes lachgas wegtikt.

In het openbaar kun je dit soort dingen tegenwoordig niet meer flikken, en ook het Amsterdam Dance Event werd dit jaar afgeblazen, dus waren de bossen bij Anna's Hoeve een mooie plek voor een ouderwets gezellig feestje.

De rave zou door dezelfde mensen zijn georganiseerd die achter het illegale feest in het Amsterdamse Bos zaten, zo vertelt hij. Ook het feest dat vrijdag op zaterdag in Naarden plaatsvond, waar zo’n 150 mensen bij waren, zou door hen zijn georganiseerd.

Aan de ene kant ontzettend asociaal en respectloos tegenover iedereen die zich wel aan de maatregelen probeert te houden, maar misschien ergens ook wel een klein beetje begrijpelijk?

📲 Heb je meer gezien? Stuur het door via WhatsApp: 06 - 28 28 69 21

Asociaal

Wijkagent Inge Veldhuizen was not amused deelde vanochtend een aantal foto's op Twitter van alle troep die werd achtergelaten 👇

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties