Maar wat doet 'ie: Johnny de Mol kruipt iets te fanatiek in de nek van deelnemer Thank you for the Music TV
Auteur
25/10/2020 11:31

Maar wat doet 'ie: Johnny de Mol kruipt iets te fanatiek in de nek van deelnemer Thank you for the Music


In het programma Thank you for the Music (wie kent het niet) spelen BN'ers, die je in elk ander programma ook voorbij ziet komen, onder leiding van Kim-Lian van der Meij een aantal muzikale spelletjes tegen elkaar.

In een ultieme poging om te winnen zet Johnny de Mol zijn grootste afleidingsmanoeuvre in, maar gelukkig heeft ook Marlayne Sahupala door dat het een beetje te awkward wordt en besluit de tortelduifjes uit elkaar te halen voordat het compleet uit de klauwen escaleert.

Overigens schijnt de zanger in kwestie 25 jaar oud te zijn, maar het blijft desalniettemin behoorlijk ongemakkelijk om naar te kijken..

Update: In het AD reageert Talpa op de hele kwestie:

,,Iedereen in de studio was dolenthousiast over het optreden van de 26-jarige Ryan, uit het team van Marlayne. Als captain van het concurrerende team springt Johnny uit enthousiasme op het podium waardoor hij hem probeert af te leiden tijdens zijn optreden en punten voor zijn team probeert te vergaren. Dat is ook onderdeel van het spel in Thank You For The Music”, aldus een woordvoerster van Talpa Network.

De zender stelt dat Marlayne tussenbeide sprong om ervoor te zorgen dat Ryan ‘ongestoord kan blijven zingen en daarmee een goede score neer kan zetten’. ,,Het was absoluut niet Johnny’s bedoeling om Ryan met zijn reactie een ongemakkelijk gevoel te geven en Johnny heeft hem dat na de uitzending ook laten weten. Ryan heeft Johnny gezegd dat hij hem niets kwalijk neemt, dat hij blij is met zijn deelname aan het programma, de kansen die hij hierdoor heeft gekregen en alle enthousiaste reacties op zijn optreden.”

Check de audioloze clip hier 👇

Trending vandaag

Trending vandaag

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties