"RET mishandelt man vanwege niet dragen mondkapje", RET reageert Nieuws
Auteur
22/10/2020 11:45

"RET mishandelt man vanwege niet dragen mondkapje", RET reageert


Dikke vette ophef (as usual), want er is enkele dagen geleden een man op een metrostation in Rotterdam gearresteerd vanwege het niet dragen van een #mondkapje. Hij deed niets verkeerd maar werd zo ineens besprongen door -tig medewerkers van het vervoersbedrijf RET en daarna mishandeld.

Althans, zo gaan de verhalen op de interwebz. RET reageerde vandaag echter in het AD en uit hun verhaal blijkt dat de man weigerde alle regels op te volgen. Toen hij daarop gewezen werd werd hij agressief naar de medewerkers en besloten zij in te grijpen om de man in bedwang te krijgen.

Hij verzette zich behoorlijk nadat hij er door onze boa’s mee werd geconfronteerd dat hij zich meerdere malen niet aan de coronaregels had gehouden. Dat is erg belangrijk in deze tijden. Als RET doen we dit ook liever niet, service met een glimlach is ons devies.

Tegenwoordig mogen de BOA's van het RET zelf arrestanten overbrengen naar de politie, in plaats van dat zij eerst moeten wachten tot er agenten ter plaatse zijn. Hierdoor zou de kans op frustratie en escalatie volgens het RET kleiner zijn. Terecht ingegrepen of zwaar overdreven? Laat het weten in de poll.

De bewuste video

Poll

Poll

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair