Delen is lief

Email

Gamma triggert een hele lading “sEkSiSmE”-roepers op Twitter met hun nieuwe campagne

Je kunt het momenteel als bedrijf niet goed doen, hoe hard je het ook probeert. Gamma lanceerde onlangs namelijk een reclamecampagne waarin ook foto's stonden van klussende #vrouwen. Top, niks meer aan doen, hatseflats, alle dames blij dus holadiééé.

Think again: het is 2020 dus er moet wat te zeiken zijn, en dus trokken een heleboel mensen naar Twitter om hun onvrede uit te spreken. De vrouw draaide op de foto namelijk slechts een lamp in een fitting en dat zou natuurlijk weer seksistisch zijn want de mannen stonden wél op de foto met boormachines en zwaarder materieel. Aaarrrggggghhhh. Gelukkig werd er niet gezeurd over het feit dat er geen Aziatische transgender-lesbiennes met een bochel in de campagne zitten. Maar hey, wat niet is kan nog komen.

Wellicht zijn er meerdere foto's van vrouwen in deze campagne, en wie weet heeft deze dame wel de volledige elektra in een woning aangelegd terwijl manlief voor het eten zorgde...

Daarbij, je zou haast zeggen dat er ergere dingen in de wereld zijn om je druk over te maken.

De reclame in een abri

De 'mannelijke' uitvoering

Ennn daar gaan we!

Poll

Ook veel bekeken

Topreactie (+)

In de praktijk staat vrouwlief  toch altijd weer met de handen in de lucht naar manlief te kijken, als er een spijker geslagen moet worden of als het nietmachine leeg is. Ze zijn niet goed in techniek maar werkelijk alles is techniek, dus... Bedenk dit, waarom heette dat programma "Help mijn MAN is klusser"? Het idee dat een vrouw ook een schroevendraaier ter hand kan nemen komt bij hun zelf ook niet op in hun bolletje. Dus voor de buitenwereld spelen we heel geëmancipeerd maar in werkelijkheid houden ze de rollen zelf compleet in stand. 

Reacties ()

Heb je onze app al?

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail