BIOS uitlezen...
Hazes Jr.-fans snappen anderhalve meter niet in Belgische discotheek Carré Nieuws
Auteur
14/10/2020 11:16

Hazes Jr.-fans snappen anderhalve meter niet in Belgische discotheek Carré


Best dubieus: de Belgische discotheek Carré houdt al sinds maart gedwongen de deuren dicht, maar mochten de laatste paar maanden wel de terrassen openen. Tijdens een foodfestivalletje daar stond een optreden van Dreetje Hazes Jr. op het programma, en daar bleek al snel dat ook dit feestje niet snel vergeten zal worden. Anderhalve meter bleek namelijk ver te zoeken en we vermoeden dat het wel eens vrij snel afgelopen kon zijn met dit soort feestjes daar. Er wordt in de media gesproken over "een klap in het gezicht van alle zorgmedewerkers".

De eigenaar van de club reageerde ook:

Deze storm van kritiek is onterecht, want op deze foto’s en videobeelden zie je niet alles. Het is logisch dat mensen de leukste momenten van de avond op sociale media zetten, maar we zijn echt wel voorzichtig.
...
We zetten tijdens CarréFoodFest meerdere coronastewards in die een oogje in het zeil houden en onze klanten meteen corrigeren wanneer nodig. Ook André Hazes zelf wees de aanwezigen tussen twee nummers door regelmatig op hun verantwoordelijkheden. Van de feestvierders zat 90 procent dan ook het hele optreden lang braaf op een stoel met de armen te zwaaien. De afspraak is dan ook duidelijk: wie zich niét aan de afspraak houdt, mag na enkele waarschuwingen vertrekken.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart. Algehele sluiting van de tent in 3... 2... 1...

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties