Zoon van viruswappie Wolvega voert actie tegen vader en wordt bedreigd met rechtszaak Nieuws
Auteur
06/10/2020 14:22

Zoon van viruswappie Wolvega voert actie tegen vader en wordt bedreigd met rechtszaak


The plot thickens! Mocht je het gisteren gemist hebben: Martin Mourik werd opgepakt voor een ongeoorloofd protest bij de school van zijn zoon in Wolvega. Waarom? De school had een dringend advies uitgegeven voor het dragen van mondkapjes op sommige momenten. Daar mag je het natuurlijk niet mee eens zijn en het staat je dan ook vrij om met de schoolleiding in gesprek te gaan, of door dat advies naast je neer te leggen, want slechts advies. Echter, wappie als Martin is trommelde hij alles en iedereen op om te komen protesteren, want kindermishandeling en ze zitten aan onze kinderen!

Echter blijkt vandaag, na een interview met Omrop Fryslân, dat zoonlief het niet echt met zijn vader eens is, om maar eens een understatement te gebruiken:

"Ik sta helemaal niet achter wat hij allemaal zegt. Hij zit bij 'Viruswaarheid'. Hij weet hoe ik er over denk. Vertel de waarheid, hij verzwijgt dat."

Hij voegt daaraan toe dat hij zijn vader al zeven weken niet meer heeft gezien of gesproken. Hij woont bij zijn moeder omdat hij helemaal niet bij zijn vader kan wonen. Die zou de hele dag achter zijn laptop zitten. "Is verwaarlozing van je kinderen ook geen kindermishandeling?", schrijft hij. Hij zegt zich gebruikt te voelen door zijn vader. (Via)

Zoon Jochum is inmiddels een actie begonnen onder de hashtag houdjemondmartin en is al de hele ochtend trending op Twitter. Hij vraagt iedereen zijn berichten en standpunt te delen. Ook had hij op Instagram zijn kant van het verhaal belicht, maar nadat papa hem dreigde met een rechtszaak heeft hij deze weer offline gehaald.

Lekker bezig, pa.

Jochum wordt bedreigd door zijn eigen vader...

Vader is het er niet mee eens dus op de barricades!

Blijkt het geld ook nog eens op te zijn...

Vader Martin voelde zich een hele bink tijdens zijn actie

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties