Verpleegsters maken stervende 37-jarige Joyce Echaquan belachelijk die zichzelf livestreamt Nieuws
Auteur
30/09/2020 18:31

Verpleegsters maken stervende 37-jarige Joyce Echaquan belachelijk die zichzelf livestreamt


Met een heftige buikpijn werd de 37-jarige Joyce Echaquan, moeder van 7 kinderen, naar het ziekenhuis gebracht, maar in plaats van haar te helpen werd ze door de verpleegsters compleet aan haar lot overgelaten én kreeg ze ook nog eens veel te veel medicatie toegediend waarvoor ze allergisch is.

Dit alles was nooit aan het licht gekomen als ze niet een livevideo van zichzelf op Facebook had gezet.

Tegen het einde van de video, die ongeveer zeven minuten duurt, komt het ziekenhuispersoneel de kamer binnengelopen. De verpleegsters slingeren al snel diverse grove en denigrerende opmerkingen naar haar hoofd. ,,Ben je nu klaar met rotzooien? Je bent echt zo dom. Je hebt duidelijk slechte keuzes in je leven gemaakt. Wat zouden je kinderen denken als ze je zo zouden zien? Denk eens aan hen.” Bron: AD.nl

Volgens een nicht van Joyce werd ze vanwege hartproblemen regelmatig in het ziekenhuis opgenomen waar ze regelmatig met discriminatie te maken kreeg. Er is een onderzoek gestart naar stelselmatige discriminatie en grove nalatigheid onder het ziekenhuispersoon. Eén van de verpleegsters is naar verluidt op non-actief gezet.

Inmiddels is er ook een fundraser voor haar familie opgezet waar op dit moment meer dan $80.000 is ingezameld.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties