Op Burendag 2020 zetten we alle terrorburen lekker in het zonnetje Random
Auteur
26/09/2020 12:30

Op Burendag 2020 zetten we alle terrorburen lekker in het zonnetje


Hotsjeeéée, hoezee ende hoera: het is vandaag Burendag! Maar voordat je keihard naar je buurvrouw rent om daar de koelkast leeg te drinken en haar eens flink te knuffelen laten we even zien dat het ook anders kan.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 52% van de mensen wel eens overlast van de buren heeft, en dat in 2019 maar liefst 19% van alle Nederlanders in een echte burenruzie verzeild zou zijn geraakt. Da's dus bijna één op de vijf mensen, bizar veel wat ons betreft. Daar komt bij dat de meldingen bij de politie sinds de coronamaatregelen zijn verdubbeld ten aanzien van de meldingen van vorig jaar. Oftewel, grote kans dat je een schurfthekel hebt aan die eikels naast je...

Oorzaak nummer 1 is uiteraard geluidsoverlast. Verder staat ook de tuin hoog op het lijstje: afval, stank, overhangende takken, je kent het wel.

Om dit geheel te illustreren trakteren we jullie op een heerlijke compilatie van de meest heftige momenten uit het programma van Meester Frank Visser. Daar zitten namelijk een behoorlijk aantal Tokkies tussen!

Fijne Burendag allemaal!

Als extragratis bonus nog wat videootjes van rellende buren uit ons recente verleden, gewoon omdat het kan!

De buren in Den Bosch

Rellen met mestvorken in Den Bosch

Dikke ruzie in Eindhoven

In Engeland meppen ze gewoon met planken

Hey buurman, F... you!

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties