#ikdoenietmeermee-gate: "Famke Louise pleegt contractbreuk" en BN'ers verwijderen video's Nieuws
Auteur
23/09/2020 17:31

#ikdoenietmeermee-gate: "Famke Louise pleegt contractbreuk" en BN'ers verwijderen video's


Het gedoe over de BN'ers die wel/niet/wel/niet/huh? achter de coronamaatregelen staan, suddert lekker door.

Gisteren bleek al dat Willem "Viruswaarzin" Engel via WhatsApp een groep van zo'n 70 BN'ers had opgetrommeld om het statement #ikdoenietmeermee naar buiten te brengen, maar doordat ze een dermate grote emmer stront over zich heen kregen, is een aantal van deze figuren blijkbaar van gedachten veranderd en zijn de video's van hun social media verwijderd. Ze zijn toch ineens niet per se tegen de maatregelen, maar wilden gewoon wat aandacht creëren. Nou, dat is gelukt.

Bizzey en Thomas Berge zwakten hun verhaal al lekker af bij 538 (terugkijken) en gisteravond schoof Famke Louise bij Jinek aan en deed Tim Douwsma zijn verhaal bij Op1, terwijl Bizzey, Rugged, Trobi, Dyna, Outsiders, DJ Chuckie, Zoe Livay, Abstract, Yes-R, Kosso en de rest ondertussen rustig hun video's weer verwijderden alsof er niets is gebeurd.

Saillant detail

In het contract dat blijkbaar door FL (ze heeft tegenwoordig ook al d'r eigen afkorting) is getekend, staat ook dat:

6.3 [...] En te allen tijd de gestelde (wettelijk) coronamaatregelen in acht te nemen. Bij overtreding (of stimuleren van tot overtreding) door De Artiesten van de bepalingen van dit artikel vervalt voor Het Bureau de verplcihting de overeengekomen vergoeding aan De Vertegenwoordiger en De Artiesten te voldoen

Meer duiding bij Geenstijl.

Nou deed FL het overkomen alsof het slechts om "een paar duizend euro ging", maar door een beetje rond te bellen bleek het toch om iets meer centjes te gaan die WIJ hebben betaald:

(klik voor het hele Twitterdraadje)

Steven heeft nog een paar laatste woorden voor FL

Het slotwoord is van Famke Louise:

Het gebeurt gewoon dagelijks, de economie, mijn stiefvader, weetje dat is gewoon, hij doet z’n ding en ik weet dat gewoon niet echt maar we hebben het hier over dingen en er gaan gewoon mensen kapot met weinig aandacht en dat vind ik een groot probleem.

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties