BIOS uitlezen...
Zucht: verwende artiesten keren zich tegen de overheid met de hashtag #ikdoenietmeermee Nieuws
Auteur
22/09/2020 09:31

Zucht: verwende artiesten keren zich tegen de overheid met de hashtag #ikdoenietmeermee


De uitspraak van onze grote leider Mark Rutte was voor een aantal A-B-C-artiesten blijkbaar de druppel en dus hebben ze hun krachten gebundeld en gisteravond de hashtag #ikdoenietmeermee de ether ingeslingerd.

Dat je twijfels hebt over het huidige beleid, of zelfs over de ernst van het coronavirus rhinovirus griepje, het mag allemaal, maar om als (semi) bekend persoon je social media-achterban van miljoenen mensen in te zetten om je ongenoegen te uiten is misschien niet helemaal verstandig. Overtuig een IC-medewerker maar eens...

Maar goed, we snappen het wel; als je 200k (Lange Frans) tot 2 miljoen euro (Bizzey) bent misgelopen dankzij een lullig 'griepje' dan is dat natuurlijk een prima argument om je met z'n allen tegen de spoedwet te keren.

Aan de andere kant; de afgelopen jaren ben je keihard verwend door bizarre bedragen te cashen om een half uurtje je scheur open te trekken of om op wat knopjes te drukken. Dus met een beetje verstand in je bovenkamer zou je het nu wel even moeten kunnen uitzingen, in tegenstelling tot de kleine zelfstandige ondernemer.

#FRIEDEPIEPEL!

Onder andere Hardwell, Tim Douwsma, Thomas Berge en Bizzey zijn niet meer van plan om hun 'BEK' te houden:

Wat is het nut van niet-medische mondkapjes en de 1,5 meter? Hoe betrouwbaar is de PCR test en waarom stemt de overheid tegen een onderzoek? Waarom worden kritische artsen de mond gesnoerd? Angst is de grootste onderdrukker van het immuunsysteem. Hoe kun je dan rechtvaardigen dat je mensen massaal bang maakt? Waar is de griep gebleven? Hoe dodelijk is dit virus?

Ook Famke Louise gooit er een overtuigend stukje acteerwerk in 👇

Embed kon niet worden weergegeven. Kan zijn dat embedoptie is uitgeschakeld voor deze post, of dat Mark Z. aan een knop heeft gedraaid. Ons niet bellen.

Wij zijn fan 💝

Gratis geld

Toch lullig; de overheid geeft tonnen uit om zogenaamde influencers (en hun gevolg) een bepaalde richting op te sturen, of om ze tegen betaling een catchy nummertje (*kuch* Ali B *kuch*) te laten maken, keren ze je ineens de rug toe. 

Natuurlijk wel even van de NOW-regeling gebruikmaken, want dan is zo'n overheid toch wel weer erg prettig...

(nog niet geverifieerd)

#FRIEDEPIEPEL!

Zoals Bizzey zou zeggen: zij doen dus niet meer mee. Mee. Mee. Mee. Niet op de IC C C...

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties