/ / Personen/Famke Louise

Korte beschrijving

Famke Louise (geboren op 9 december 1998 in Amsterdam, Nederland) is een bekende Nederlandse zangeres, vlogger en model. Ze werd bekend door haar YouTube-kanaal en heeft sindsdien verschillende hitsingles uitgebracht. Famke Louise won verschillende prijzen, waaronder een MTV Europe Music Award.

Gedetailleerde beschrijving

Famke Louise begon haar carrière als digital content creator op YouTube, waar ze aanvankelijk bekendheid verwierf door haar vlogs en video's over mode en schoonheid. Haar doorbraak kwam met de release van haar muzieksingle "Op Me Monnie" in 2017, die een virale hit werd in Nederland. Sindsdien lanceerde ze meerdere populaire nummers zoals "VROOM" en "Fan". Naast muziek en YouTube is Famke Louise ook te zien geweest in verschillende televisieprogramma's en realityshows. Ze had relaties met bekende Nederlandse beroemdheden zoals Ronnie Flex en momenteel is ze samen met Denzel Slager, met wie ze samen een dochter heeft. Momenteel is ze gefocust op haar muziekcarrière en blijft ze invloedrijk op sociale media.

Vermogen

Het geschatte vermogen van Famke Louise is ongeveer 1-2 miljoen euro. Haar inkomstenbronnen zijn voornamelijk muziekverkopen, streaming, optredens, YouTube-advertentie-inkomsten en merkdeals.

Opmerkelijke Uitspraken

- "Ik doe wat ik wil en daar ben ik trots op." 
- "Je moet altijd jezelf blijven, ongeacht wat anderen denken." 
- "Mijn muziek is een weerspiegeling van wie ik ben."
- "Ik heb respect voor corona"

Eigenschappen

Lengte:
1.75m
Gewicht:
58kg
Schoenmaat:
39
Haarkleur:
Blond
Oogkleur:
Blauw

Socials

Instagram

Artikelen over Famke Louise