Polletje

Polletje

Nieuwste updates

Nieuwste updates

Gifdump (1749)
Gifdumps S+

Gifdump (1749)

Kan je weer niet slapen?

Aangezien jij nog steeds niet op één oor ligt, denken we dat je een gifdump met extra veel bewegende plaatjes vast wel kan gebruiken.
Kim Jong-un en Poetin kunnen niet beslissen: wie stapt er als eerste in de auto? Politiek
12
Politiek 12

Kim Jong-un en Poetin kunnen niet beslissen: wie stapt er als eerste in de auto?

Erop aandringen dat de ander eerst gaat

Een nieuwe video laat zien hoe de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Russische president Vladimir Poetin elkaar beleefd vragen om als eerste in de auto te stappen. Ze vragen het een paar keer aan elkaar (ga jij maar, nee ga jij maar, nee joh jij mag eerst) voordat Poetin uiteindelijk toch maar als eerste instapt. Hij is tenslotte op zoek naar wat extra wapens, munitie en een slordige 400.000 Noord-Koreaanse arbeiders die in Rusland gaan werken.

Gifdump (1749) Gifdumps
2
Gifdumps 2

Gifdump (1749)

Iemand toevallig interesse in 33 gifjes?

Hoppa, de week is doormidden en het is eindelijk een beetje fatsoenlijk weer dus laten we daarom genieten van een nieuwe gifdump!

Video van de dag

Video van de dag

Snorkelen op de prachtige Canarische Eilanden valt toch behoorlijk tegen Virals
23
Virals 23

Snorkelen op de prachtige Canarische Eilanden valt toch behoorlijk tegen

Je zwemt meer tussen plastic dan vis

Mariene microbioloog Maggie Seida laat zien dat snorkelen op de Canarische Eilanden misschien niet helemaal is wat je ervan verwacht. Vanaf het strand ziet het sprankelende blauwe water er perfect uit, maar onderwater is het één grote plastice treurnis. 

Schotse voetbalsupporters houden bejaarde man droog in Keulen Virals
15
Virals 15

Schotse voetbalsupporters houden bejaarde man droog in Keulen

Niet alle helden dragen capes, deze dragen kilts

In Keulen laten enkele Schotse voetbalsupporters, in aanloop naar de wedstrijd tegen Zwitserland, zich van hun beste kant zien door een oudere man te helpen. Terwijl de man de regen trotseert maken ze een mooi gebaar door mee te lopen met een paraplu boven zijn hoofd.

Polletje

Polletje

Picdump (3637) Picdumps
1
Picdumps 1

Picdump (3637)

Hoogste tijd voor de nieuwe picdump op de woensdagmiddag

Wist je dat sommige planten in staat zijn om te communiceren met elkaar via een ondergronds netwerk van schimmels, vaak aangeduid als het "Wood Wide Web"? Deze schimmelnetwerken helpen planten niet alleen om voedingsstoffen en informatie uit te wisselen, maar kunnen ook waarschuwingssignalen doorgeven als er bijvoorbeeld een insectenplaag dreigt. Genoeg over schimmelnetwerken, het is tijd voor de nieuwe picdump.

Omstreden vrachtwagen met boodschap "Wake up Canada" gespot in Toronto Random
16
Random 16

Omstreden vrachtwagen met boodschap "Wake up Canada" gespot in Toronto

Hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken

Niet alleen in Amerika rijden ze blijkbaar rond met allerlei politieke statements, ook in Toronto rijdt er iemand rond die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt.This racist, Islamophobic truck has been spotted in Toronto sharing its message of hate. How is this acceptable in our city.

Lieke Klaver gaat viraal dankzij een fragment met dubbelzinnige lading Virals
8
Virals 8

Lieke Klaver gaat viraal dankzij een fragment met dubbelzinnige lading

Veel kinderachtiger gaat het vandaag niet worden

De video komt uit 2021, maar door een klein stukje context weg te laten lijkt het net alsof Lieke Klaver het over totaal iets anders heeft. Althans, als je het brein van een 16-jarige puber hebt (maar hebben we dat niet allemaal?).

Joe Biden lijkt weer eens volledig vast te lopen tijdens speech in het Witte Huis Nieuws
20
Nieuws 20

Joe Biden lijkt weer eens volledig vast te lopen tijdens speech in het Witte Huis

Kan iemand die man even rebooten?

We snappen het. De man is oud en begint gebreken te vertonen. Niet zo gek, dat doen meer mensen. Echter leidt deze bejaarde het machtigste land ter aarde terwijl hij nauwelijks nog 3 zinnen aan elkaar kan rijgen, zoals weer pijnlijk zichtbaar wordt tijdens zijn speech in het Witte Huis, ter ere van het jubileum van DACA (een fonds dat jongeren helpt bij hun studie). Wordt het nu echt niet eens tijd voor een wisseling van de wacht?

Meer dan 550 doden door extreme hitte bij moslimbedevaart Mekka Nieuws
26
Nieuws 26

Meer dan 550 doden door extreme hitte bij moslimbedevaart Mekka

De temperaturen lopen op tot boven de 50 graden

Naar verwachting doen er dit jaar rond de 1.8 miljoen moslims mee met de hadj, de jaarlijkse bedevaart naar Mekka, maar door de extreme temperaturen die oplopen tot boven de 50 graden zijn er intussen al meer dan 550 doden gevallen. Ook worden er nog talloze mensen vermist en zijn duizenden mensen onwel geworden. Langs de route staan wel watersproei...lees verder

Noodweer in Leipzig: De pleuris breekt uit op een camping met Nederlanders Random
11
Random 11

Noodweer in Leipzig: De pleuris breekt uit op een camping met Nederlanders

Onweersbui gooit roeit in het eten

Niet alleen hier is de zomer nog ver te zoeken, maar ook in het Duitse Leipzig was het weer niet helemaal comme il faut. Deze Nederlandse vakantiegangers kwamen met 27 graden aan op de camping in Leipzig maar ook daar brak vrij snel de pleuris uit.

Meer recente artikelen

Meer recente artikelen