BIOS uitlezen...
Beelden opgedoken van agenten die man met overdosis laten overlijden Nieuws
Auteur
08/07/2020 16:16

Beelden opgedoken van agenten die man met overdosis laten overlijden


De dood van George Floyd hebben we allemaal gezien, maar nu duiken er dankzij een klokkenluider ineens opnieuw beelden op van de arrestatie van Eric Lurry die naar verluidt een overdosis had genomen. In deze video, geschoten op 9 januari 2020, is te zien hoe politieagenten zijn neus dichtknijpen en met een gummiknuppel in zijn mond gaan om te kijken of hij hier iets in verstopte. In plaats van hulp inschakelen gaan de mannen hier net zo lang mee door totdat het slachtoffer overlijdt.

Volgens de autopsie-arts speelden de agenten geen rol in het overlijden van de man (zie artikel hier), maar een petitie om de agenten alsnog veroordeeld te krijgen is al ruim 25.000 keer ondertekend. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Op sociale media gaat dit natuurlijk ook hard rond, met als hoofdmoot dat Eric Lurry een zwarte man was. Daar doen wij echter niet aan mee. dat de politie zwaar incompetent is geloven we direct, maar niet elk incident heeft direct een racistisch motief, tenzij bewezen. Daarbij, statistieken liegen niet.

Deze officier zou de klokkenluider zijn geweest

De moeder van Eric Lurry tijdens een toespraak

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair