/ / Personen/badr hari

Korte beschrijving

Badr Hari, geboren in 1984 in Amsterdam, Nederland, is een bekende Nederlandse kickbokser van Marokkaanse afkomst. Hij staat wereldwijd bekend om zijn prestaties in het kickboksen en is een voormalig wereldkampioen K-1. Hari wordt vaak geprezen voor zijn indrukwekkende vechtstijl en vaardigheid in de ring.

Gedetailleerde beschrijving

Badr Hari begon op jonge leeftijd met kickboksen en ontwikkelde al snel een reputatie in de vechtsportwereld. Hij trainde aanvankelijk bij Mike's Gym in Amsterdam en maakte zijn professionele debuut op 7 december 2002 bij de K-1 World Grand Prix-in 2002. Hari heeft tijdens zijn carrière tal van kampioenschappen gewonnen, waaronder meerdere K-1 titels en de It's Showtime Wereldtitel Zwaargewicht. Hij heeft gevochten tegen enkele van de beste vechters in de wereld en heeft talrijke memorabele gevechten op zijn naam staan. Naast zijn carrière in de ring, heeft Badr Hari ook in de schijnwerpers gestaan vanwege verschillende juridische problemen en schandaalachtige incidenten. Hij is getrouwd met Daphne Romani en het stel heeft samen vier kinderen.

Vermogen

Het geschatte vermogen van Badr Hari is ongeveer €5 miljoen. Zijn inkomstenbronnen omvatten prijzengeld van gevechten, sponsorcontracten, en persoonlijke investeringen.

Opmerkelijke Uitspraken

"Het maakt niet uit hoeveel keer je valt, maar hoeveel keer je weer opstaat en doorgaat." "Ik vecht om te winnen, niet om te overleven." "Het maakt niet uit hoeveel mensen tegen je zijn, als je gelooft in jezelf, ben je onverslaanbaar."

Social Media Accounts

Instagram
Twitter
Facebook

Lichaamseigenschappen

- Lengte: 1.97m
- Gewicht: 116kg
- Schoenmaat: 47 (EU)
- Haarkleur: Zwart
- Oogkleur: Bruin

Eigenschappen

Lengte:
1.97m
Gewicht:
116kg
Schoenmaat:
47
Haarkleur:
Zwart
Oogkleur:
Bruin

Socials

Instagram

Artikelen over badr hari