Goed om weten - op deze nieuwe timeline vind je ALLE posts die ook op de frontpage te vinden zijn, maar aangevuld met extra content zoals hele korte vide's of losse afbeeldingen!

Vandaag: 4 nieuwe posts
Autoplay: uit

Instant heimwee: NVIDIA pimpt het legendarische spel Quake II naar een nieuw niveau

Voor veel 30-plussers onder ons is dit pure nostalgie: Quake. Dagen en nachten lang achter de PC om elkaar verrot te railen of op te blazen met de rocket launcher in Q2DM1. Of, zoals Massie altijd deed: je lekker verstoppen onder de trap, ouwe camper. Wat een tijd! Maarrr ondanks de geniale... meer
video

Quentin Tarantino dropt eerste teaser van Once Upon A Time In Hollywood

Met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en de uiterst smakelijke Margot Robbie kan dit niet anders dan een klapper worden. Vanaf 26 juli in de bios te checken!
video

Alleraardigst blondje met grote handen doet een vreemd trucje

Probeer op haar handen te letten dan zie je haar handigheidje.
video

Russische bruiloft is pas echt geslaagd als een machinegeweer wordt getrokken

Nog altijd beter dan de hele snelweg toeterend blokkeren!
video

Epic Meal Time maakt een hamburgertoren van 200.000 calorieën!

Minder vlees eten is beter voor je gezondheid en het milieu. Door minder vlees te eten en dit vaker te vervangen door peulvruchten en noten verlaag je het risico… Dikke middelvinger, we gooien gewoon een hele koe tussen een broodje. Aldus de mannen van Epic Meal Time.
video

De grote onvriendelijke reuzin slaat vrouw naar de godver

Je bent ook hartstikke gek om Andrea the Giant pissig te maken.
Top 10 deze week
Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Als je verder gaat accepteer je de voorwaarden. Voor meer info klik hier.