BIOS uitlezen...
Verkrachter identificeert zich vlak voor rechtszaak als vrouw en mag naar vrouwengevangenis Nieuws
Auteur
25/01/2023 12:45

Verkrachter identificeert zich vlak voor rechtszaak als vrouw en mag naar vrouwengevangenis


De Schotse Adam Graham besloot zowel in 2016 als in 2019 een vrouw op gewelddadige wijze te verkrachten. Hij vond zijn slachtoffers online en nadat hij ze eerst mishandelde ging hij over tot verkrachting. Niet echt een frisse vent dus, maar vlak voor zijn rechtszaak besloot hij de Uno Reverse-kaart te spelen en zich te identificeren als vrouw.

Jawel, in plaats van Adam Graham stond daar ineens Isla Bryson. Hij/zij/whatever claimde dat de problemen met zijn of haar gender al speelden vanaf de jeugd en dat het nu tijd was om de transitie te maken. Fun fact: de rechter moest hierdoor spreken over verkrachting met HAAR penis, want misgenderen is anno 2023 zo'n beetje het ergste dat je kunt doen. In Schotland is het overigens zo dat als je 3 maanden hebt geleefd als het tegenovergestelde geslacht, dat je een 'gender recognition certificate' kunt halen en dat je voor de wet ook ineens officieel van dat geslacht bent. Zonder dat enige vorm van medisch bewijs noodzakelijk is.

De advocaten van Bryson probeerden de transitie in te brengen als bewijs van onschuld (hoe dan?) maar dat mocht niet baten: de verkrachter zit nu in, jawel, een vrouwengevangenis. Een gewelddadige verkrachter, met pielemuis, in een vrouwengevangenis. Wat kan er misgaan?

Adam Graham

Isla Bryson

Een discussie over de rechtszaak

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties