Polletje

Polletje

Nieuwste leden

Nieuwste leden

Nieuwste updates

Nieuwste updates

Gifdump: het was weer een week vol tegenslagen voor deze 25 mensen Gifdumps 1

Gifdump: het was weer een week vol tegenslagen voor deze 25 mensen

Nieuwe week, nieuwe kansen

Wanneer het leven je vol in je smoelwerk slaat, is dat meestal omdat kleine ellende zich blijft opstapelen. Stress en afgepeigerd zijn maken het er natuurlijk ook niet makkelijker op, maar of deze 25 pechvogels het hier ook mee eens zijn vragen wij ons af.

Slaapkamervraag leidt tot zéér ongemakkelijke situatie in het LLDL-huis TV 6
TV 6

Slaapkamervraag leidt tot zéér ongemakkelijke situatie in het LLDL-huis

Ze lijkt hem een beetje uit te lachen

Ah, daar zijn ze weer: de vragen die er tijdens een Lang Leve de Liefde-date voor moeten zorgen dat het gesprek een beetje soepel loopt. Zo ook bij Danny en Michelle, al leidt deze vraag tot een behoorlijk ongemakkelijke situatie: Danny moet namelijk toegeven dat hij in de slaapkamer weinig ervaring heeft. Al doet hij wel dappere pogingen het gesprek over een andere boeg te gooien. Rijbewijzen, bijvoorbeeld.

Zo, die mensen zijn creatief met LEGO! Algemeen 6
Algemeen 6

Zo, die mensen zijn creatief met LEGO!

Dat is nog eens wat anders dan de instructies volgen!

Je hebt qua LEGO twee soorten mensen: degenen die alles exact volgens het boekje doen en daarna hun bouwwerk laten zoals het is, en degenen die na het bouwen de hele handel afbreken om er dan eigen creaties mee te maken. De mensen uit deze video komen gegarandeerd uit die laatste categorie!

📹 Video's

📹 Video's

Picdump (3427) Picdumps 1
Picdumps 1

Picdump (3427)

100 stuks, omdat het zaterdag is!

Wist je dat de traditie van het zetten van schoenen voor Sinterklaas om cadeautjes te ontvangen afstamt van een oud verhaal over Sint Nicolaas? Volgens de legende redde hij drie arme zussen van een ongelukkig lot door heimelijk goud in hun schoenen te gooien, die ze bij de haard hadden gezet om te drogen. Dit verhaal inspireerde de traditie waarbij kinderen hun schoenen bij de haard of voordeur zetten in de hoop op cad...lees verder

De wc die je als 16-jarige scooterboy sowieso wil hebben Fun 3
Fun 3

De wc die je als 16-jarige scooterboy sowieso wil hebben

Gas geven is doortrekken

Waarom zou je zo'n standaard-wc in je huis zetten als je met een beetje creativiteit ook de droom van elke scooterfanboy kunt waarmaken? Mop mopppp!

"Uit Noord-Korea gesmokkelde" video laat zien hoe soldaten aan het werk zijn op een bouwterrein Algemeen 17
Algemeen 17

"Uit Noord-Korea gesmokkelde" video laat zien hoe soldaten aan het werk zijn op een bouwterrein

De echtheid valt niet te verifiëren

Voor degenen die niet op de hoogte zijn hebben we een klein stukje Wiki-informatie over Noord-Korea:Noord-Korea is een totalitaire dictatuur waarin de macht ligt bij de Koreaanse Arbeiderspartij en de Kim-dynastie die het land sinds de oprichting regeert. De politiek leider is Kim Jong-un, de kleinzoon van oprichter Kim Il-sung, die als ee...lees verder

Sait Cinar gelooft to-taal niet in het muzikale talent van zijn zoon Algemeen 8
Algemeen 8

Sait Cinar gelooft to-taal niet in het muzikale talent van zijn zoon

Een motiverend belletje van papa

Het is inmiddels alweer meer dan 2 jaar geleden dat "King Kubi"- de zoon van Sait Cinar - zijn rapcarrière wilde starten, maar met een schamele 280.000 views kun je best concluderen dat hij het niet heeft gemaakt. Zelf is hij ervan overtuigd dat het goed komt, maar gelukkig is Sait in de buurt op hem, op geheel eigen wijze, wat realiteitszin bij te brengen.

Rita Ora stal de show tijdens de Vogue Celebration met haar nauwelijks aanwezige outfit Celebs 5
Celebs 5

Rita Ora stal de show tijdens de Vogue Celebration met haar nauwelijks aanwezige outfit

Dat liet weinig te raden over

De Kosovaars-Britse zangeres Rita Ora heeft in Nederland al 20 keer in de Top 40 gestaan, maar internationaal is ze nog vele malen groter. De net 33 jaar geworden Ora houdt het echter niet bij muziek maken, want ze is ook een graag geziene televisiepersoonlijkheid. Zo zat ze al in meerdere edities van The Voice, The Masked Singer en X-Factor, wa...lees verder

Man in Porsche veroorzaakt in 20 seconden 2 ongelukken met motoren Fails 11
Fails 11

Man in Porsche veroorzaakt in 20 seconden 2 ongelukken met motoren

Binnenspiegel, buitenspiegel, over de schouder

Dat je een motorrijder minder goed ziet in het verkeer dan een vrachtwagen hoeven we je niet uit te leggen, dus als je van baan wisselt is het zaak dat je wel goed over je schouder kijkt en je buitenspiegels gebruikt. Deze bestuurder was dat blijkbaar even vergeten en werkte binnen 20 seconden 2 verschillende motorrijders naar de grond.

Tesla's Cybertruck vernedert gloednieuwe Porsche 911 in dragrace Automotive 32
Automotive 32

Tesla's Cybertruck vernedert gloednieuwe Porsche 911 in dragrace

Wait for it...

Deze week is de Cybertruck officieel van de band gerold, overigens wel een slordige 21.000 dollar duurder dan eerder aangekondigd, waardoor je voor een kleine 61k dollar eigenaar van deze futuristische bak bent. Om mensen te overtuigen dat je écht zo'n monster in huis moet halen, hebben ze een dragrace met een spiksplinternieuwe Porsche 911 georganiseerd. Hij kwam niet alleen als eerste over de finishlijn, er zat ook nog een typisch "wait for it"-momentje bij.

24 mensen die niet in de gaten hadden dat hun vertaal-app kapot was Picdumps 1
Picdumps 1

24 mensen die niet in de gaten hadden dat hun vertaal-app kapot was

Thenks mather!

In het tijdperk van globalisering waarbij je iedereen en z'n moeder wil kunnen aanspreken, zijn vertaalapps toch wel onmisbare hulpmiddelen geworden. Taalbarrières verdwijnen als sneeuw voor de zon waardoor ze ervoor zorgen dat we over de hele wereld met elkaar kunnen communiceren. Maar wat gebeurt er als deze apps even een slechte dag hebben? Nou, dit dus.

Realityster Abbie Chatfield naar eigen zeggen "geshamed vanwege haar riskante outfit" Shownieuws 16
Shownieuws 16

Realityster Abbie Chatfield naar eigen zeggen "geshamed vanwege haar riskante outfit"

Wat vind jij?

Niet iedereen heeft dezelfde smaak, en wat voor de een ordinair is is voor de ander weer heel normaal. Dat verschil uit zich vooral tussen generaties, want oudere mensen (ofwel "boomers") zijn al snel van mening dat een outfit te bloot of te onthullend is.Dat bemerkte ook de Australische realityster Abbie Chatfield (Fboy Island, The Bachelor), die e...lees verder

Populair

Populair

Meer recente artikelen

Meer recente artikelen

Personen