D0nnie D. 04/03 10:05 37

Vriendin Marvin ziet beelden van sekssessie en stort volledig in

Lieten we vorige week nog zien hoe onze internationale scheefneuk-baas op Temptation Island een verleidster lag aan te duwen, gisteren was het moment daar dat zijn vriendin (ja, die van de sekstape) deze beelden te zien kreeg. Zij reageert uiteraard zoals verwacht door compleet te flippen, hoe lang zou het duren voordat zij dampend wraak neemt door het hele eiland af te werken? Wij kunnen niet wachten!

Marvin wordt in bed betrapt
Louise ziet de beelden
Geen reclame voor video's? Maak een account aan en log in. Opgelost!
Je eerste reactie
73 14 11 7 6 5 3
boringwtfhotfailroflepicwin

Wat te zeuren? Roept u maar!

Wat te zeuren?

Topreactie

avatar
10
5
GeenTV (gast)
Sorry dat ik het zeg, maar die presentatoren van dit programma mogen ze op een rijtje naast elkaar zetten, en door hun kop schieten.
Wat een stel randdebielen, dit programma is gewoon het spelletje: "Wie gaat er als eerste vreemd". Alsjeblieft man, geef ons eens echte content in plaats van deze achterlijke rotzooi. Dus hierbij een berichtje aan de redactie van Skoften. Denk er een keer over na, want jullie gaan met de tijd hard achteruit.

Reacties

Reacties via Facebook

Meer meer meer / scrollen als een dolle!!1

Meer meer meer

Mogelijk gemaakt door

Ariffff

massie

Blije

W. Ortel

Foots
Contact / linktip
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.