massie 17/03 14:17 19

Vlogger Laura Ponticorvo ook slachtoffer van The Fappening na opduiken sextape

Na de originele Fappening uit 2014 lijkt het hek opnieuw van de dam. Het internet stroomt weer langzaam vol met allerhande naaktfoto’s en filmpjes van verschillende celebrities. Een heuse Fappening 2.0 lijkt nu echt vorm te krijgen en zelfs onze “BN-ers” blijken niet veilig. De Italiaans-Nederlandse vlogger en “tv-persoonlijkheid” Laura Ponticorvo is namelijk ook de sjaak. Ook claimen de hackers dat ze privémateriaal van Carice van Houten in hun bezit hebben.

Het origineel

De originele Fappening werd in de schoenen geschoven van een hacker genaamd Ryan Collins. Hij hackte 50 iClouds en 72 Gmails met een simpel phishing websiteje en publiceerde de foto’s en filmpjes die hij daar vond vervolgens. Daar zaten de befaamde foto’s van onder andere Jennifer Lawrence, Scarlet Johanssen en Kate Upton bij.

Het lijkt dus sterk dat het nogmaals een keer dezelfde man is, maar zijn werk wordt dus wel voortgezet. Tot nu toe is nog niet bekend hoe het lek deze keer ontstaan is, maar het lijkt erop dat het hetzelfde trucje is en dat ‘s werelds bekendste mensen wel een lesje in internetbeveiliging kunnen gebruiken.

Gewoon op een site

Het rare aan het hele verhaal is, dat al deze gestolen content simpelweg op thefappening.so wordt geplaatst, waarna je met een simpel zoekopdrachtje toegang krijg tot iemands privéfilmpjes. De hackers in kwestie krijgen het dus blijkbaar voor elkaar om een website te bouwen die, zelfs terwijl hij volstaat met gestolen filmpjes, vrij ‘moeiteloos’ online kan blijven. Een aantal dagen geleden kwamen de vermoedelijke naaktfoto’s Emma Watson ineens naar boven, maar nu lijkt ook een aantal foto’s en de sextape van de Nederlandse vlogster Laura Ponticorvo te zijn uitgelekt.

Het valt nog maar te bezien of dit de laatste lading nieuw naakt is die aan de website wordt toegevoegd, want ook de naam van Kylie Jenner zoemt rond op het internet als mogelijk volgend slachtoffer van deze hackers, terwijl Amanda Seyfried ook al te vinden is op het domein.

Geen reclame voor video's? Maak een account aan en log in. Opgelost!
Je eerste reactie
182 21 10 6 5 5 3
boringhotfailepicwtfroflwin

Wat te zeuren? Roept u maar!

Wat te zeuren?

Reacties

Reacties via Facebook

Meer meer meer / scrollen als een dolle!!1

Meer meer meer

Mogelijk gemaakt door

arifje

massie

Blije

W. Ortel

Foots
Contact / linktip
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.