D0nnie D. 19/02 12:14 14

Twee dagen Temptation Island blijkt al teveel voor Marvin

Het geniale Temptation Island is weer op tv en dat is weer ouderwets genieten. Je haalt 4 stelletjes uit elkaar, knalt de mannen en vrouwen op aparte eilanden, gooit er een buslading lekkere wijven en knappe kerels bij, mixt het geheel met een sloot aan sterke drank en dan is het afwachten tot de eerste in de fout gaat en zich laat hompiekurken door één van de verleid(st)ers. Fantastisch concept, en voor Marvin blijkt twee dagen op het eiland al teveel. Wij wachten in spanning af tot zijn vriendin wraak gaat nemen!

Overigens is zijn vriendin ook niet geheel onbesproken, onlangs lekte haar sekstape uit. Die hebben we overigens nog niet, dus mocht je die rond hebben slingeren: stuur hem zeker even in via info@skoften.net of via WhatsApp (06 - 28 28 69 21)!

Update: klein stukje tape gevonden.

"Wat een domme mongool"
Geen reclame voor video's? Maak een account aan en log in. Opgelost!
Je eerste reactie
25 8 8 5 0 0 0
boringhotepicfailroflwinwtf

Wat te zeuren? Roept u maar!

Wat te zeuren?

Topreactie

avatar
5
0
GeenTV (gast)
dit is dus denk ik een van de weinige redenen waarom ik geen tv kijk, allemaal bagger shit.

Reacties

Reacties via Facebook

Meer meer meer / scrollen als een dolle!!1

Meer meer meer

Mogelijk gemaakt door

Ariffff

massie

Blije

W. Ortel

Foots
Contact / linktip
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.