massie 20/02 11:01 28

Sekstape Temptation Island-deelneemster Louise uitgelekt

Zoals gisteren al duidelijk werd, is Temptation Island-deelneemster Louise Coffyn iets minder onschuldig dan ze eruitziet. Er is een sextape van de 22-jarige deelneemster en haar vriend Marvin uitgelekt waarin ze niet alleen zelf te zien zijn, maar ook een tweede vrouw die gezellig met het stelletje meedoet. 

Blijkbaar heeft ze er toch minder moeite mee om Marvin met een andere vrouw te delen dan ze doet voorkomen. Of is de voorwaarde dat ze zelf ook mee wil doen?

Geen reclame voor video's? Maak een account aan en log in. Opgelost!
Je eerste reactie
130 93 39 30 24 21 15
boringhotwtfepicroflfailwin

Wat te zeuren? Roept u maar!

Wat te zeuren?

Topreactie

avatar
5
3
GeenTV (gast)
Nu er toch nog een nieuwe thread over word gemaakt, vraag ik mezelf eigenlijk af waarom we zulk soort mensen aandacht geven. Laat deze mensen lekker doen, en wees niet zo zielig door zulke rotzooi dan ook verder te verspreiden. Het is al erg genoeg dat dit programma op de televisie word uitgezonden.

Reacties

Reacties via Facebook

Meer meer meer / scrollen als een dolle!!1

Meer meer meer

Mogelijk gemaakt door

Ariffff

massie

Blije

W. Ortel

Foots
Contact / linktip
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.