massie 15/02 10:31 25

Patricia Paay over de uitgelekte sextape bij Jinek

De uitzending van Eva Jinek waarin Patricia Paay haar verhaal doet over de uitgelekte sextape is door zo’n 1.4 miljoen mensen bekeken. We kunnen ons best voorstellen dat je al op één oor lag, dus hierbij het desbetreffende interview van gisteravond.

Geen reclame voor video's? Maak een account aan en log in. Opgelost!
Je eerste reactie
64 6 3 1 1 1 0
boringwinhotfailepicroflwtf

Wat te zeuren? Roept u maar!

Wat te zeuren?

Topreactie

avatar
2
0
DagNerd (gast)
Erg slim is het niet nee, om je te laten filmen...aan de andere kant kan het ook heel spannend zijn. Maar eigelijk is dat filmpje helemaal niet het gene wat erg is in deze zaak. Het ergste is alle preutse ophef er over tewijl 99,9% van de mensheid zelf ook ranzige neukseks bedrijft en een donkere kant heeft die ze liever niet openbaar laten zien.

Stop lekker een wortel in je kont! Steek je piemel in een warme appeltaart! Ruk je suf op foto's van Karin Bloemen! Schuur je clit langs een blok hout! Pis elkaar de bek vol! Zolang je er maar niemand mee benadeeld of pijn mee doet (tenzij ze dit willen). Maar stop alsjeblieft met je hypocriete preutsheid!

Zo! Ik ga rukken

Reacties

Reacties via Facebook

Meer meer meer / scrollen als een dolle!!1

Meer meer meer

Mogelijk gemaakt door

Ariffff

massie

Blije

W. Ortel

Foots
Contact / linktip
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.