Ariffff 29/04 16:30 3

Nieuwe Skoften.net iPhone & iPad app

De dag die je wist dat zou komen: een nieuwe iPhone en iPad app! Want naast een nieuwe versie van de Android app, hebben we ook gewerkt aan een nieuwe variant voor iPhone en iPad gebruikers. Naast de vernieuwde layout en betere performance is het nu ook mogelijk om foto’s te delen in WhatsApp, kun je de omschrijving en reacties lezen van alle items, zit er een autosuggest c.q. autocomplete zoekfunctie in, switchen video’s fullscreen bij kantelen, is er een “meest bekeken” en “meest besproken” feed bijgekomen en is er een “related video’s” blok bijgeplaatst waardoor je lekker door de video’s kunt bladeren.

De oude apps (Skoften en Skoften HD) zullen niet langer geupate worden. De nieuwe app gaat verder onder de naam “Skoften Pro”. Gewoon omdat het kan.

Bugs? Vast wel. Hoort erbij. Maar die zien we graag terug in de comments of e-mail. Overige ideeën en tips zijn natuurlijk ook altijd welkom. Tot slot; waardeer je onze inzet? Waardeer de app dan even met 5 sterren…hotsjééeéeéé.

Wat te zeuren? Roept u maar!

Wat te zeuren?

Topreactie

avatar
1
0
dj_sneaky_d
Goed bezig!

Reacties

Reacties via Facebook

Meer meer meer / scrollen als een dolle!!1

Meer meer meer

Mogelijk gemaakt door

Ariffff

massie

Blije

W. Ortel

Foots
Contact / linktip
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.