Ariffff 09/12 17:00 27

De iPhone én Android app is vanaf nu beschikbaar!

Nou nou, het heeft even geduurd, maar er is wat progressie geboekt. De iPhone app was al 1.5 maand af, maar Apple vond het allemaal iets te pikant. Gevolg: 3x afgekeurd en een heleboel content eruit gefilterd. Zelfs dit mocht niet. Anyways, het goede nieuws is dus dat hij er uiteindelijk is doorgekomen en nu gratis te graai is in de Appstore! Let op: op dit moment zul je alleen de brave video’s en foto’s tegenkomen. In de loop der tijd zullen we langzaam het één en ander toevoegen, maar vooralsnog moeten we de strenge richtlijnen van Apple even tollereren.

Dan Android. Nog niet beschikbaar in de Android Market (komt eraan), maar dat maakt niet heel veel uit omdat Google niet zo moeilijk doet. De app is gewoon te installeren door hem te downloaden in de browser op je telefoon. Link: www.skoften.net/app.apk. Kind kan de was doen. Getest op een Galaxy S I, II, HTC Wildfire en Desire. Een tweede voordeel voor de Android gebruikers: zo goed als alles zit erin. Dus ook de babes. Feedback en ideeën zijn uiteraard altijd welkom in de comments of via de app zelf.

Degenen die op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelen rondom de apps (en meer) kunnen terecht op onze Facebook pagina. Je weet toch. Ding dong. Einde bericht.

UPDATE de Android versie is inmiddels ook in de Market te vinden

Wat te zeuren? Roept u maar!

Wat te zeuren?

Topreactie

avatar
1
0
Shafnon
Goede zaak! En nu maar hopen dat de picdumps zo snel mogelijk erin komen.

Reacties

Reacties via Facebook

Meer meer meer / scrollen als een dolle!!1

Meer meer meer

Mogelijk gemaakt door

Ariffff

massie

Blije

W. Ortel

Foots
Contact / linktip
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.