Copyright Notice (Auteursrechtvoorbehoud)

De auteursrechten en alle overige (intellectuele eigendoms-)rechten met betrekking tot de naam, het logo, de door Skoften.net vervaardigde content (waaronder tekst en beeld), de look & feel en het format van deze website berusten uitsluitend bij Skoften.net en/of bij haar licentiegevers. Skoften.net behoudt zich deze rechten uitdrukkelijk voor.

Deze website en onderdelen daarvan mogen niet worden gewijzigd, doorgestuurd, verspreid, verveelvoudigd of openbaargemaakt, tenzij voor persoonlijk gebruik of met toestemming van Skoften.net en met inachtneming van het bepaalde daarover in de gebruikersvoorwaarden.

Skoften.net mag in voorkomende gevallen informatie van deze website verwijderen of (tijdelijk) ontoegankelijk maken als er sprake is van mogelijke inbreuk op rechten van derden. Skoften.net heeft ook het recht om eventueel ingezonden tekst-, beeld- en/of geluidsmateriaal op welke manier dan ook aan te passen dan wel te verwijderen.
 
Mogelijk gemaakt door

Arifje

Blije

massie

W. Ortel
Vrienden
Sloopservice Donnie
Apps
iOS
Android
Linktip & Contact
info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Telefoon: 084-8392262
Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Als je verder gaat accepteer je de voorwaarden. Voor meer info klik hier.