Timeline

Game: Awesome Planes

Probeer je tegenstanders kapot te schieten zonder zelf geraakt te worden. Door het vernietigen van voertuigen ontvang je geld waarmee je verschillende upgrades kunt kopen zoals betere wapens of een sterker pantser.

Picdump (891)

Dagelijks worden er gemiddeld wereldwijd 100 miljoen nummertjes gemaakt. Over nummertjes gesproken, we zijn inmiddels bij picdump nummertje 891 beland!

Bodybuilder krijgt een asskicking van twee zwarte band Jiu-Jitsu-meesters

We weten allemaal dat het zo is. Je hebt niet genoeg aan spieren alleen. Bodybuilders, afgezien van het feit dat ze er “goed” uitzien hebben veel minder kracht dan de bulk doet vermoeden. Natuurlijk zijn ze goed in het wegdrukken van gewicht, maar...

Jongen die lerares slaat krijgt een lesje instant karma

Prima dat jullie elkaar de tyfus in willen slaan, maar de lerares laat je hier gvd buiten. Een beetje respect vriend.

Deze dame is blijkbaar te dik om Miss World te zijn

Wat is er gebeurd met onze wereld? Dit is Arna Ýr Jónsdóttir oftewel Miss IJsland. Ze wilde meedoen aan de Miss World-verkiezing, maar dat mocht niet, want de eigenaar van de Miss World-verkiezing vindt haar te dik! Nou jongens. Kijken jullie...

Dragracetoeschouwer wordt bijna kapot gereden

En dan blijkt er, naast onze zebrapadman, gewoon nóg een lucky bastard te zijn vandaag! Een kleine speltip: als je bij amateuristische dragraces gaat kijken, zorg dan dat je een eind bij de weg vandaan staan.

Kiddo vergeet voor even hoe hoog de tafel is

Dit zijn van die guilty pleasures. Zo’n filmpje dat je twee keer kijkt. Want kinderen die zichzelf knock-out lopen blijft iets moois.

De lucky bastard van de dag op een Russisch zebrapad

We geven de lucky-bastard-award om de zoveel tijd een keer weg en we hebben weer een nieuwe glansrijke nieuwe winnaar. Zo’n zebrapad is lang niet altijd veilig.

Held van de dag geeft vrouwenmepper een koekje van eigen deeg

Als je besluit uit je warme bus te stappen om een ordinaire vrouwenmepper tegen de vlakte te slaan, terwijl je eigenlijk knikkebollend op weg bent naar je onderbetaalde baan, dan ben je gewoon de held van de dag.

De zoveelste enorme dashcamklapper uit Rusland

Het feit dat je een enorme douchebag moet zijn om zo’n BMW X3 te kopen moeten we maar even vergeten. Dit gun je niemand. Gelukkig zijn er geen doden gevallen.

Laserpennen en katten zijn een geweldige combinatie

Zo zie je maar weer: als je een klein beetje creatief bent, dan kun je een simpel lolletje uitbouwen tot iets uitzonderlijks.

Asociale automobilist veroorzaakt ongeluk met twee vrachtwagens

Een asociale automobilist gooit zijn auto net voor een vrachtwagen en trapt ineens op zijn rem. Het ligt dus niet altijd aan vrachtwagens…

Gifdump (507)

We doen er gewoon nog een Gifdumpje overheen, want het kan niet op vandaag! Bewegende plaatjes (of zijn het gewoon filmpjes?) op je scherm!

Even de piranha’s uit de buurt voeren

Mocht je ooit nog eens op vakantie willen naar het Amazonegebied, zou ik toch voorzichtig zijn met het wassen van je kleine jongen in het dichtstbijzijnde riviertje. Voor je het weet ben je die en je beide benen kwijt aan een school hongerige...

Deze Indiaase stuntman wil blijkbaar de nieuwe Rambo worden

Deze meneer timmert flink aan de internetweg. Waarschijnlijk kan hij binnenkort wel aan de gang in een mooie Bollywood actieflick.

Poll

RTL wil alleen nog maar Zwarte Pieten met roetvegen, is dit laf of moedig?

Het is weer zover (is het eigenlijk wel weggeweest?); de Zwarte Pietdiscussie laait weer op omdat RTL heeft besloten de traditionele Piet in de ban te doen. In 2013 waren de meningen 'redelijk' duidelijk, maar hoe denken we anno 2016 over dit besluit?

Gewoon terecht of helemaal nergens voor nodig?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.