Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Ondertussen in Rusland (37)

Even genieten van Moedertje Rusland, want daar is nou eenmaal wat vaker leven in de brouwerij dan hier.

Hét bewijs dat vrouwen naar kruisen gluren (5)

Na deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4 wisten we het eigenlijk al wel, maar je kunt je toch blijven verbazen over al die vrouwelijke viespeuken die ongegeneerd blijven gluren. Bah.

Uit de oude doos: dronken idioot klimt op een fiets aan de muur

In beschonken toestand op deze fiets klimmen kán toch eigenlijk niet goed gaan? Klopt, dat kan ook niet.

De meest bizarre politieachtervolging komt deze week Japan

Er is een dashcamvideo uitgelekt waarbij de altijd zo keurige Japanse politie in verlegenheid is gebracht. Na het zoveelste ongeluk van deze notoire recidivist vond ome agent het genoeg en zette hij de achtervolging in! Het enige dat nog ontbreekt...

20 feiten over porno die ook jou zullen verbazen

Je denkt ondertussen vast dat je een pr0n-deskundige bent, maar er zijn nog zo veel dingen waar jij geen weet van hebt. Enig idee bijvoorbeeld naar welk lichaamsdeel mannen het meest kijken als ze naar een vieze video gluren?

Waarom bootyflippen een Olympische sport zou moeten worden

De Olympische Spelen zijn alweer achter de rug, maar wij hebben alweer een nieuwe sport gevonden voor over vier jaar: bootyflippen! Een beker op je bips en draaien maar. Goed strak sportbroekje erbij en een nieuwe kijkcijferknaller is geboren.

Piraat zijn was helemaal niet leuk

We wisten allemaal wel dat piraat zijn natuurlijk echt niet zo leuk was als Pirates of the Caribbean ons deed geloven, maar wist jij dat het zó kut was?

62 redenen waarom je in de auto een gordel draagt

Nee, het is niet stoer om zover onderuit te hangen waardoor je nog maar net over het stuur kunt kijken. En nee, het is niet stoer om zover over je middenconsole te hangen waardoor je bijna op de bijrijdersstoel zit. Maar goed, sommige mensen moeten...

Skoften dinertip: bouw vanavond eens een extra lekkere burger

Zo. Eindelijk weekend, dus we kunnen ons voorstellen dat je na zo’n facking warme werkweek geen zin meer hebt om uitgebreid te koken. Pak er gewoon wat biertjes bij, bouw wat hamburgers en je avond kan niet meer stuk.

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Flikker alles maar van je af, want het officiële startsein van het weekend is gegeven! Wil jij jezelf terugzien? Stuur je video via WhatsApp naar 06 - 28 28 69 21!

Youtubert voert mensen extract van de heetste peper op aarde

Blijkbaar staat dit peperspul op 9 miljoen scovilles en dat betekent dat het heet is. Heel heet. Toch zijn deze mensen bereid het te proberen voor twintig dollar. Wijzelf probeerden ook al iets dergelijks, maar dat was echt kinderspel vergeleken bij...

Picdump (848)

De langste plaatsnaam die geschreven is als één woord binnen Nederland is Gasselterboerveenschemond. Dat ligt in Drenthe trouwens. Gelukkig is picdump wat makkelijker te schrijven.

De VrijMiBo’s in Rusland duren vaak net iets te lang

We gunnen natuurlijk iedereen een gezellige VrijMiBo, maar als chauffeur zijnde zou het wel makkelijk zijn als je op z’n minst in staat bent om de deur van je auto open te krijgen.

Game: Toon tournament

Een beetje tijd doden door lekker een potje te knallen in first person. Wat wil je nog meer?

Zomerse kiekjes (80)

Als je het geluk hebt dat je de afgelopen dagen op het strand kon hangen dan weet je als geen ander hoe irritant dat zand kan zijn. Zeker als je je net hebt ingesmeerd dan wordt het een grote plakzooi. Deze dames weten er alles van, maar zij...

Poll

Wat drink je liever: Pepsi of Coca-Cola?

Afgezien van de eigen merken zijn er eigenlijk maar twee échte merken cola. Maar welke is de lekkerste? Pepsi of Coca-cola?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.