Timeline

Game: Hell is Full

De hel is vol en daarom moet jij proberen zoveel mogelijk mensen uit de hel te houden door ze te onthoofden met een machete.  VOL = VOL

Koter mag niet mee-eten en neemt op een heerlijke manier wraak

Als je als etterbakje je zin niet krijgt kun je twee dingen doen: 1) pissig worden en gaan zeiken of 2) op een lullige manier wraak nemen. Je kunt het natuurlijk ook allebei doen, met zoete wraak… over de sperzieboontjes.

Altijd vermakelijk: fietser heeft ruzie met een slagboom

Slagbomen hebben maar één saaie taak. Dus we snappen dat ze zich gaan vervelen of soms hun dag niet hebben. Daar is deze arme fietser het slachtoffer van.

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Het is klaar mensen. Het is over. Geen werk meer deze week. Wegwezen nu. Start je auto, brommer, fietsje of benenwagen en maak dat je weg komt! Naar huis, naar de kroeg, naar bier, naar leuke chemicaliën! WEEEEEEKEEEEEEND!

Picdump (888)

De volle maan op 14-11-2016 wordt niet alleen de grootste en helderste supermaan van het jaar, maar ook de grootste van de eeuw tot nu toe. Gewoon even in je agenda zetten, heb je later weer wat moois te vertellen. Graag gedaan, en hierbij nog een...

Gast bekent moord op YouTube: “The killing, why I had to hide”

Het zal wel weer het zoveelste hoax-gevalletje zijn dat op deze manier de aandacht probeert te trekken, maar tegenwoordig lopen er genoeg gekkies rond die hiertoe in staat zijn. Waarom ze dit dan op YouTube zouden bekennen blijft een vreemde...

Koen Kardashian - Met je Prada’s in de modder

Multitalent Koen - ‘bekend’ van het programma Niet lullen maar poetsen - heeft gisteren zijn eerste single gelanceerd. Dat doen celebrities nou eenmaal, en zoals je van een echte diva mag verwachten zit de video bomvol swag. Niet om het een of...

Gefeliciteerd Kim Kardashian (35)

Als er een celebrity jarig is met een bepaalde cupmaat is dat voor ons natuurlijk al reden genoeg om er even bij stil te staan. Vandaag is Kim Kardashian aan de beurt. Die is namelijk 35 jaar geworden. Uiteraard mogen jullie, zoals altijd, weer...

Politiebus rijdt dwars door groep protestanten op de Filipijnen

Tijdens een demonstratie, dat voor de Amerikaanse ambassade in Manilla werd gehouden, tegen de aanwezigheid van Amerikaanse troepen ging een agent redelijk in de flipmode toen een collega van hem omviel. Let op; geen prettige beelden om te zien.

Liefhebbers van tatoeages komen weer volledig aan hun trekken (6)

Het is niet vanzelfsprekend dat een tatoeage altijd een kunstwerkje wordt, maar gelukkig zijn er ook mensen die het wél snappen.

Politie en bestelbusheld redden kinderen uit brandende auto op de A20

Hadden we gisteren een held die in z’n eentje een groepje ordinaire fietsendieven te lijf ging, vandaag zien we de politie samen met een bestelbusheld een gezin uit een brandende auto trekken. Fijn dat dit soort mensen nog gewoon bestaat.

Classic: ‘Farting in da Hood’ gaat verkeerd!

Wat blijft het toch fijn om te zien dat die kutpranks in ‘da hood’ regelmatig niet helemaal volgens plan verlopen (of juist wel). Eindstand; klappen krijgen voor je paar minuten fame op Youtube.

Verbod op stierenvechten opgeheven, maar dat heeft zo z’n voordelen

Gek is dat. In Nederland willen ze onze Zwarte Pieten verbieden ondanks dat het Sinterklaasfeest op de culturele erfgoedlijst staat en de Pieten alleen maar gezellig zijn en cadeautjes uitdelen. In Catalonië (regio Spanje) denken ze iets anders...

WTF: een Japanese Donald Trump commercial

Alles kan en alles mag tegenwoordig. Maar wat precies de bedoeling is van deze Japanse Donald Trump commercial snappen wij ook niet. Maar ach, daar hebben we de Japanners voor, toch?

Dronken mafkees wordt ternauwernood gered door spoorwegwerker

Een zatlap probeert het spoor over te gaan, maar dat gaat niet snel genoeg aangezien er op het spoor ook af en toe wel eens treinen overheen rijden. De spoorwerker verdient een lintje of tien!

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.