Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Agressieve motormuis beukt raam van automobilist door tijdens een potje Oud-Hollandsch roadragen

Relletje op de weg in Amersfoort! Ditmaal tussen een opgefokte motorrijder en een automobilist. Die zijn absoluut niet blij met elkaar en dat leidt uiteindelijk tot een ingetikt ruitje. Verdere context ontbreekt uiteraard, maar Carglass heeft er...

Uit de oude doos: “Ik heb toch niets verkeerd gedaan?”

Mocht je onverhoopt worden opgepakt omdat ze denken dat je net een oud vrouwtje hebt overvallen dan is het altijd nog verstandiger om je rustig te houden in plaats van de ruit van het politiebusje te molesteren. “Ik heb toch niets verkeerd...

WhatsAppen met de redactie

Heb je ook foto’s die absoluut in de Picdump moeten, video’s die iedereen gezien moet hebben of een andere een vraag of opmerking met betrekking tot de website? Mooi, kun je ze voortaan gewoon via WhatsApp sturen, want dat werkt tenminste lekker...

Ropeswingers doen de volgend keer mee met de Paralympics

Als er een paar vrouwen tussen een groep mannen zijn dan weet je dat er altijd één of twee moeten opscheppen, maar als het dan misgaat is het ook meteen twee keer zo leuk. Zo en nu weer normaal doen jij!

Speel anders even een stukje klassiek op een string

Waarom niet blijft toch nog altijd een van de beste motivaties in het leven. Deze man moet dronken zijn geweest toen hij dit idee opschreef, werd de volgende dag wakker en dacht: “waarom eigenlijk ook niet?” Daarom dus, ‘Air’ van Johan Sebastian...

Johnny Depp gooit zijn bescheiden appartementjes in de verkoop

Een paar maanden geleden gooide de Johnny Depp zijn landgoed in Frankrijk al in de verkoop, maar deze keer heeft hij opnieuw een comdo te koop gezet; vijf appartementen die in 2007 en 2008 door de acteur zijn opgekocht. Depp heeft de indeling intact...

De meest bevredigende video’s op een rijtje (4)

Na heerlijk ontspannen deel 1, deel 2 en deel 3 te hebben gekeken, komen we logischerwijs bij deel 4 die jij op dit moment aan het gluren bent.

De zoveelste bierdouche voor Lil’ Kleine smaakt nog steeds goed

Je zou toch denken dat je na bierdouche nummertje 142 op Lil’ Kleine het wel een keer gezien hebt, maar we moeten toch toegeven dat ook de 143e nog steeds naar meer smaakt.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (32)

Gewoon wat randomness op je scherm. Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Lekkere hapklare video’s waarbij je niet hoeft na te denken. Dat heb je immers al genoeg gedaan deze week *kuch*.

Classic: blokkeer nooit de auto van een Rus

Wat doe je als je buurman constant opzettelijk je auto blokkeert? Dan los je het op z’n Russisch op. Eén ding is zeker; een fundering voor een nieuwe burenruzie is in ieder geval gelegd.

Goedemorgen. Tijd om een mes van een hoefijzer te maken

Mensen die daadwerkelijk dingen kunnen maken met hun handen. Het blijft iets moois en ideaal om even lekker bij wakker te worden.

Quiz: herken jij de (serie)moordenaar aan haar gezicht?

We verbazen ons regelmatig over foto’s van een moordenaar in de krant en iedereen denkt wel eens: ‘die ziet er er eigenlijk best normaal uit’. De vraag luidt dan ook: kun jij een moordenaar onderscheiden op basis van uiterlijk? Meer quizzen vind je...

Mafkees scheurt met 70 kilometer per uur langs een bus op een elektrische scooter

Waarom de bus pakken als je de bus ook kan inhalen met je electrische scooter step?

Cosplay: deze dames doen het goed (7)

Over het algemeen hebben wij niet zoveel met Cosplay, tenzij het wulpse dames in weinig verhullende kleding zijn natuurlijk.

Nike brengt je de schoen van de toekomst

Het mechanisme zat natuurlijk al in de die Back To The Future-schoenen, maar komen nu eindelijk in de normale schoenen van Nike. Nooit meer je veters strikken!

Classic: Lamborghini Huracan rijdt 320 km/u en crasht

Dure auto? Check. Bijrijder met camera? Check. In het vervolg overal gratis parkeren? Check.

Poll

Skoften onderzoekt: hoe lang duurt jouw kaksessie gemiddeld?

Laten we eerlijk zijn; niet iedereen is een kak-professional. Waar de één sneller dan zijn eigen schaduw kakt, bouwt de ander rustig het achtste wereldwonder omdat hij er gewoon even de tijd voor neemt. Wij vragen ons af, hoe lang duurt jouw gemiddelde kaksessie eigenlijk?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.