Skoften.net Skoften.net

Timeline

12 goede adviezen om je zaterdag mee op te starten

Al lijkt het soms wat plat, dit zijn allemaal solide levensadviezen en natuurlijk houd jij je aan levensadvies dat gegeven wordt door je favoriete blog.

Je moet kiezen: welke superheldin mag jou flink terroriseren?

Een beetje Cosplay kan op z’n tijd best prettig zijn. Vroeger hesen vrouwen zichzelf in sexy zusterpakjes, maar tegenwoordig zijn het superheldinnen die hun mannetje staan. Welke heldin zou je kiezen? Stem in de poll!

Nou, we zijn er weer hoor!

Nou mensen, wat een middag. Ineens alles weg, helemaal geen content meer. Dikke paniek hier op de HQ, maar we hebben inmiddels alle hoertjes en groupies weggestuurd en Arif heeft toch maar eens de handen uit de mouwtjes gestoken. Toch is hij best...

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Geen idee wat jullie dit weekend allemaal gaan doen, maar wij doen sowieso weer een aantal dansmoves in het zakje mét natuurlijk de epische polsskills. Weekend!

Toch gewoon de Picdump (714)

Ja mensen, we waren even weg en de contentservers zijn naar de klote, maar de picdump hebben we vanzelfsprekend voor je gered.

Een gezellig potje kaarten met opa en oma

Waar de meeste bejaarden kiezen voor een simpel spelletje Rummikub, of een gezellig potje pesten, gaan sommige bejaarden liever voor het strippokeren. Met natuurlijk een bijpassende film op de achtergrond. Moet kunnen toch?

Kansloze voetbaltokkies beledigen Vermeer ook tijdens dartwedstrijd

Dat voetbal een heleboel hersenloze randdebielen aantrekt, dat weten we inmiddels wel. Zagen we vorig weekend tijdens de klassieker Ajax - Feyenoord nog een bungelende pop die keeper Kenneth Vermeer voor moest stellen, gisteravond was het ook raak...

De vraag die elke debiel goed beantwoordt

Een klein raadseltje die elke debiel, die enigszins hersens in z’n kop heeft, goed zou moeten kunnen beantwoorden. Zo niet, dan zit er maar één ding op: terug naar school.

Classic: hoe een typische dag in de Candyshop villa eruitziet

We kunnen ons best voorstellen dat je je wel eens hebt afgevraagd hoe Skoften HQ er eigenlijk uitziet. Normaal gesproken houden we het liever privé, maar voor deze ene keer gunnen we jullie wel een kijkje in onze keuken. Iemand W. Ortel of Foots...

Van 0 naar 508 km/u in 3,77 seconden met een top fuel dragster

Als je een béétje een stoere auto hebt dan kun je van 0 naar 100 binnen de 6 seconden. Een beetje supercar doet datzelfde kunstje in de helft van de tijd, maar vergeleken met deze top fuel dragster is dat allemaal kinderspel. Dit kreng gaat...

Amerikaan geeft geniaal commentaar bij ernstig busongeluk

Als er iemand onder een bus komt, zoals deze dronken knakker, denk je over het algemeen niet aan humor. Toch maakt deze filmer, dankzij zijn ongezouten commentaar, de situatie toch nog enigszins grappig.

Grijze Mercedesrijder heeft het roadragen nog niet helemaal onder de knie

Vandaag in de Skoften snelcursus ‘Roadragen voor Dummies’: zorg er te allen tijde voor dat je de auto op de handrem zet als je uit de auto besluit te stappen.

Fastfood / overheerlijke websnacks om te smikkelen

  • Massie demonstreert zijn losse heupjes
  • Voorzie je slapende vriend eens van permanente makeup
  • Russische vrouwen zijn vies Patrick
  • Als er 2 chicks om 1 handtas vechten gaat de 3e ermee heen
  • Gewoon een paar schuddende tieten in slowmotion
fastfood kanaal

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.
  • Uitzendinggemist: Breek de Week jaarcompilatie 2015
  • Breek de Week jaarcompilatie 2015
  • Breek de Week (20)
  • Breek de Week (19)
sloopservices
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.