Skoften Sloopservice: Breek de Week (27)

Timeline

Klein eindbaasje heeft de meest aanstekelijke lach aller tijden

Chagrijnig? Slechte zin? Nog steeds een ochtendhumeur? Geen probleem. Check gewoon even deze video en je bent gegarandeerd weer vrolijk.

Wel eens een brandblusvliegtuig van zó dichtbij gezien?

Wij ook niet, maar als je dan in die gelukkige omstandigheid bent zorg er dan !@#$ wel voor dat je op een normale manier een video maakt. Het had zoveel mooier kunnen zijn. The red fire retardant is called Foscheck. It is primarily made up of 85%...

Picdump (827)

Wist je dat in het jaar 827 Keizer Jing Zong aan het hof door een samenzwering van eunuchen werd vermoord? Weer wat geleerd. Genoeg educatie, tijd voor pics! Stipt om 16:00 vandaag.

Game: Supercar Parking Mania

Ben jij zo’n parkeerwonder? Probeer het eens met een supercar!

Liefhebbers van tatoeages komen weer volledig aan hun trekken (2)

Tatoeaties, plakplaatjes of inkt. Hoe je ze ook wil noemen, je houdt ervan of je vindt het tokkiemateriaal. Voor de liefhebbers hier weer een verzameling van nieuwe tattoos.

Gifdump (495)

De tweede gifdump van de week staat wederom voor je klaar. Deze keer zijn het er iets meer geworden, dus dat wordt weer lekker wat mb’s verbruiken!

Beatboxbaas Tom Thum doet een gruwelijke live-versie van Ratchet Face

Voor de mensen die Tom Thum nog niet kennen: hij is een van de grootste beatbox-eindbazen ter wereld. Geloof je ons niet? Check deze live-versie van zijn track “Ratchet Face” en je bent overtuigd.

38-jarige Engelsman in gevecht met beveiligers op het vliegveld van Frankfurt

Deze 38-jarige (Engelse) man kon het blijkbaar niet verkroppen dat het toestel enige vertraging had opgelopen door het slechte weer. Wat op zich best vreemd is aangezien ze aan de overkant van de plas eigenlijk alleen maar kutweer kennen. Toen een...

In Dead Rising 4 kun je weer hordes zombies afslachten

De meeste gamers hebben wel een deel van Dead Rising gespeeld, waarin het de bedoeling is dat je enorme legioenen zombies op de meest originele manieren afslacht. Kettingzagen, parkeermeters, alles dat je tegenkomt kun je gebruiken… Bring it on!...

Lucky bastard woont samen met 3 vrouwen tegelijk

De meeste mensen die geen relatie willen vinden het idee dat je de rest van je leven aan één vrouw vastzit niet prettig, maar dit hoeft blijkbaar niet altijd zo te zijn. Dit is Paulie, en hij eet van 3 walletjes tegelijk. Als dat geen feest in de...

Indiase riksja knalt tijdens brand volledig uit elkaar

Wat begint als een simpele riksja-brand eindigt in een beste klapper. De bluspogingen van de omstanders mochten niet baten en ze mogen zelfs van geluk spreken dat er niemand ernstig gewond is geraakt.

Vergeet Starbucks, wij willen naar Bikini Beans

Waarom zou je nog naar Starbucks gaan voor een overprijsde linksdraaiende caramel-Flammelappucino, geserveerd door een chagrijnige knakker die ook liever iets anders had gedaan, als je ook naar Bikini Beans kunt? Toegegeven, je moet er een eindje...

29 voorbeelden van fantastische marketing

Marketing is lang niet altijd irritant. Er zijn gelukkig ook voorbeelden te vinden van briljante campagnes. Hier zomaar even 29 voorbeelden.

Picdump (826)

De hoogste berg in Andorra is de Coma Pedrosa. De berg is 2946 meter hoog. Wat je ermee moet? Geen idee. Kijk maar lekker naar deze picdump!

Poll

Waar gaat jouw zomervakantie 2016 naartoe?

Vanaf vandaag is heel Nederland in de vakantiestemming, dus dan rest ons alleen nog de vraag; waar gaan we dit jaar massaal naartoe?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.