Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Brekend: blanke mannen blijken toch te kunnen dunken

Allemaal de film “White men can’t jump” gezien? Die titel blijkt complete onzin, want als de NBA Legends Jordan Kilganon uit het publiek trekken om eens te laten zien wat hij kan slaan ze steil achterover. BOOMSHAKALAKA!

Nieuwe vriendin Justin Bieber vergeet iets essentieels aan te trekken

Haha, wat kunnen die meiden toch lekker gek doen voor de camera! Je zou er bijna je slipje van vergeten aan te trekken. Of niet, Sahara Ray. Let op: enigszins NSFW.

Een nieuwe ADHD playback-sessie van Luciano Rosso

Enkele maanden geleden deed hij het ook al, maar hij heeft gisteren weer nieuwe inspiratie gevonden om achter zijn webcam nog een keer los te gaan.

De meest bevredigende video’s op een rijtje (3)

Na deel 1 en deel 2 hebben we uiteraard ook het onvermijdelijke deel 3 voor je in petto. Bakje koffie erbij en even helemaal ontspannen.

Teaser: het was weer supergezellig in het Zeeuwse Renesse!

De tijd van oneindig losgaan zit er weer bijna op en de plicht in de vorm van je baan, school of vriendin tettert alweer in je oren. Gelukkig hebben wij nog even een avondje Renesse meegepakt en daar is het altijd maar afwachten wie of wat je...

Wie wil er nou niet een geheime kamer achter de koelkast?

Welk kind heeft er nou niet van een geheime schuilplaats gefantaseerd waar niemand je vinden kan, maar wat is deze?

Compilatie: de dag van die ellendige @#$!&-paarden

Paardenmeisjes, wat moet je er eigenlijk over zeggen. Je kunt ze maar beter als ex-vriendin hebben, want als je er middenin zit hebben ze echt geen tijd voor je. Laat het vandaag nou ‘toevallig’ de dag van het paard zijn, dus zetten we ze gewoon...

Chinezen openen enorme glazen brug over ravijn

Ja. Het is vast hartstikke veilig en goed onderzocht, maar ik zou altijd zenuwachtig zijn. Wat een drama. Een glazen vloer op 300 meter hoogte… Die shit is wel made in China natuurlijk.

Deze hond is een betere honkballer dan jij

Denk je eeuwige roem te kunnen vergaren met een heerlijke 3-honkslag, gooit die iets te fanatieke hond weer roet in het eten. Bam, je bent “uit” verdomme!

Picdump (846)

In New York-state is een eilandje dat ‘Just Enough Room Island’ heet. Er is precies genoeg ruimte voor een boom en een huis. Mooi toch? Weet je wat ook mooi is? De nieuwe picdump!

Het spannende avontuur van de 5 corpsballen en de temperamentvolle Turk

Na een avondje afpilsen in de soos zijn de heren Floris-Jan, Lodewijk, Henk-Willem, Valentijn en Roderick II op zoek naar een kaasplankje gegaan, maar onderwijl stuitten zij op een uiterst merkwaardig doch enerverend verschijnsel dat niet precies...

Man redt vrouw, vrouw klaagt man aan voor verkrachting

Doe je als vent eindelijk eens een goede daad door het leven van een vrouw te redden, word je door dit ondankbaar stuk vreten voor verkrachting aangeklaagd. Waar gaat het heen met de mensheid? The troll is strong with this one, maar die happende...

Wat je vooral niet bij een ‘flaming shot’ moet doen

Kan die barman wel lekker bijdehand gaan vertellen dat ik niet moet blazen, maar ik bepaal verdomme zelf wel of ik derdegraads brandwonden wil of niet. 1337!

De Russen maken ook gewoon een Avengersfilm

Wat hebben een man met een berenhoofd, een gast met ronde zwaarden, een meisje dat onzichtbaar kan worden en een geestelijke met telekinetische krachten gemeen? Nou, ze gaan blijkbaar de wereld redden in de nieuwe Russische kaskraker Guardians.

Poll

Wat drink je liever: Pepsi of Coca-Cola?

Afgezien van de eigen merken zijn er eigenlijk maar twee échte merken cola. Maar welke is de lekkerste? Pepsi of Coca-cola?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.