Timeline

Braziliaanse scooterbink zit behoorlijk in de put

Of beter gezegd, een zogenaamde sinkhole. Toch fijn dat de man met de camera zich totaal niet genoodzaakt voelde om hem een helpende hand toe te steken.

Goedemorgen. Tijd voor een beetje ochtendgymnastiek

Is het omdat ze een redelijk mooie meid is, of omdat dit gewoon echt heel knap is? Wij weten het niet precies, maar zijn wel gefascineerd.

Quiz: welke lerares heeft menig jongensdroom waargemaakt?

We kennen allemaal de verhalen van leraressen die zich als vrijwilliger opwerpen om leerlingen van hun maagdelijkheid te ontdoen. Ze bestaan dus echt, maar als je ook maar enige kans wil maken op seks met je lerares dan moet je ze wel herkennen. De...

Docutijd: The Great Chinese Crash

China is al jaren bezig enorme bouwprojecten en het daarmee “op gang houden” van hun economie. Er wordt ook al jaren gesproken van de Chinese bubbel, maar tot nu toe is die altijd in stand gehouden. Nu lijkt daar echter een eind aan te komen. China...

Timing (51)

Dan kun je nog zo’n batterij aan dure lenzen, flitsers en andere apparatuur hebben: als de timing niet meezit heb je er geen zak aan.

Ozzy Man doet Planet Earth 2

Je kon erop wachten! Als er tegenwoordig iets gebeurt op de wereld kun je ervan uitgaan dat Ozzy Man er vroeg of laat zijn licht op laat schijnen.

Ondertussen in Rusland (39)

In bijna vier op de tien Russische plaatsen met 500 tot 10.000 inwoners is er geen toegang tot internet. Hoogstwaarschijnlijk zal een groot deel van de personen uit dit lijstje zichzelf dus nooit terug zien of überhaupt weten dat ze erop staan.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (39)

Omdat je wel een portie WTF-heid kunt gebruiken om het weekend goed in te luiden. Hoogste tijd voor een nieuwe verzameling van Coubs!

Chicks in strakke jurkjes (18)

Hoewel de zomer voorbij is en de strakke jurkjes van de straat verdwenen zijn, hebben we nog wel wat dames op het internet kunnen vinden waar we het nog warm van kunnen krijgen. Zo komen we de koude dagen wel door!

Classic: magere Redneck wordt knock-out gebitchslapt

Je hebt natuurlijk de meest vreemde wedstrijden en dat er dus ook een bitchslap kampioenschap bestaat is dus niet vreemd. Deze jongen die onthoudt het ook nog wel even. Wat een klap.

Een aantal WTF-gegevens over het Amerikaanse gevangenissysteem

Ongeveer vijf procent van de wereldbevolking woont in Amerika, tevens telt de U.S. of A. 25 procent van alle veroordeelden op aarde. Het is daarmee het land met de meeste gevangenen. Bijna de helft van alle veroordeelden is van Afro-Amerikaanse...

Wakeboarder Benjamin Leclair probeert er het beste van te maken

Een overstroming is voor niemand leuk. Helaas komt het steeds vaker voor. Je kunt er zelf ook zo weinig tegen doen als misschien wat zandzakken voor je deur leggen, maar dan houdt het ook vrijwel op. Of je moet kunnen wakeboarden, dan heb je dikke...

Even ontspannen met de absurdistische humor van Rundfunk (6)

Vorig jaar waren we, in tegenstelling tot de rest, vanaf het begin al van de partij en nu zijn de heren van Rundfunk terug met een nieuw seizoen. Aangezien toch bijna niemand meer naar de televisie kijkt, zetten we bij dezen onze terugkijkservice...

Game: Hell is Full

De hel is vol en daarom moet jij proberen zoveel mogelijk mensen uit de hel te houden door ze te onthoofden met een machete.  VOL = VOL

Koter mag niet mee-eten en neemt op een heerlijke manier wraak

Als je als etterbakje je zin niet krijgt kun je twee dingen doen: 1) pissig worden en gaan zeiken of 2) op een lullige manier wraak nemen. Je kunt het natuurlijk ook allebei doen, met zoete wraak… over de sperzieboontjes.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.