Timeline

Dennis laat asochick niet met zijn pizza fucken

Als je je als een vent gedraagt dan word je ook zo behandeld. Emanciperen is incasseren.

Barbiemoeder spendeerde al $245,000 aan plastische chirurgie

Moedertjelief Amanda Love beweert dat plastische chirurgie haar grote passie is. Ze heeft al drie borstvergrotingen gehad, maar is nog steeds niet tevreden over haar ‘Barbie doll look’. Amanda, 39 jaar, heeft vier kinderen en is full time...

Steltlopende straatartiest maakt er een vurige show van

In tijden van recessie moet ook de straatartiest op de hoek van de straat inventief worden om zijn bruine boterham bij elkaar te verdienen, maar of steltlopen en vuurspuwen zo’n goede combinatie is?

Miljoenmiljard feiten over The Walking Dead die jij nog niet wist

Seizoen 7 van The Walking Dead is net begonnen en je kunt natuurlijk niet wachten op de volgende aflevering. Special voor jou hebben we hier 100 miljoenmiljard feiten die elke ‘die hard’ fan gewoon moet weten.

Wingsuiter kust boomtop met 140km/h

Dat de wingsuitsport niet alleen vet, maar ook zeer gevaarlijk is kwam wingsuitspringer Eric Dossantos op een pijnlijke manier achter. Met een snelheid van 140km/h raakte hij één van de boomtoppen waarna hij neerstortte en onder andere diverse...

De nieuwste trend: de glittertepel

Als we de nieuwe modetrend onder fashionbloggers en popsterren moeten geloven, wordt deze trend er één om nooit te vergeten! De glittertepel is helemaal hot-and-happening en wij zien alleen maar voordelen; lekker goedkoop, lekker luchtig, maar...

Game: Awesome Planes

Probeer je tegenstanders kapot te schieten zonder zelf geraakt te worden. Door het vernietigen van voertuigen ontvang je geld waarmee je verschillende upgrades kunt kopen zoals betere wapens of een sterker pantser.

Picdump (891)

Dagelijks worden er gemiddeld wereldwijd 100 miljoen nummertjes gemaakt. Over nummertjes gesproken, we zijn inmiddels bij picdump nummertje 891 beland!

Bodybuilder krijgt een asskicking van twee zwarte band Jiu-Jitsu-meesters

We weten allemaal dat het zo is. Je hebt niet genoeg aan spieren alleen. Bodybuilders, afgezien van het feit dat ze er “goed” uitzien hebben veel minder kracht dan de bulk doet vermoeden. Natuurlijk zijn ze goed in het wegdrukken van gewicht, maar...

Jongen die lerares slaat krijgt een lesje instant karma

Prima dat jullie elkaar de tyfus in willen slaan, maar de lerares laat je hier gvd buiten. Een beetje respect vriend.

Deze dame is blijkbaar te dik om Miss World te zijn

Wat is er gebeurd met onze wereld? Dit is Arna Ýr Jónsdóttir oftewel Miss IJsland. Ze wilde meedoen aan de Miss World-verkiezing, maar dat mocht niet, want de eigenaar van de Miss World-verkiezing vindt haar te dik! Nou jongens. Kijken jullie...

Dragracetoeschouwer wordt bijna kapot gereden

En dan blijkt er, naast onze zebrapadman, gewoon nóg een lucky bastard te zijn vandaag! Een kleine speltip: als je bij amateuristische dragraces gaat kijken, zorg dan dat je een eind bij de weg vandaan staan.

Kiddo vergeet voor even hoe hoog de tafel is

Dit zijn van die guilty pleasures. Zo’n filmpje dat je twee keer kijkt. Want kinderen die zichzelf knock-out lopen blijft iets moois.

De lucky bastard van de dag op een Russisch zebrapad

We geven de lucky-bastard-award om de zoveel tijd een keer weg en we hebben weer een nieuwe glansrijke nieuwe winnaar. Zo’n zebrapad is lang niet altijd veilig.

Held van de dag geeft vrouwenmepper een koekje van eigen deeg

Als je besluit uit je warme bus te stappen om een ordinaire vrouwenmepper tegen de vlakte te slaan, terwijl je eigenlijk knikkebollend op weg bent naar je onderbetaalde baan, dan ben je gewoon de held van de dag.

Poll

RTL wil alleen nog maar Zwarte Pieten met roetvegen, is dit laf of moedig?

Het is weer zover (is het eigenlijk wel weggeweest?); de Zwarte Pietdiscussie laait weer op omdat RTL heeft besloten de traditionele Piet in de ban te doen. In 2013 waren de meningen 'redelijk' duidelijk, maar hoe denken we anno 2016 over dit besluit?

Gewoon terecht of helemaal nergens voor nodig?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.