Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Jongetje valt in gorillaverblijf in Cincinati

Het mannetje in deze filmpjes was blijkbaar buiten het zicht van zijn ouders tussen de spijlen van het gorillaverblijf van de dierentuin van Cincinnati geklauterd. Hij viel en werd begroet door Harambe, de zilverrug in het verblijf. Toen begon voor...

Ozzy Man geeft commentaar bij een episch gevecht tussen een kat en een bidsprinkhaan

Als iemand in staat is om een dergelijke epische strijd van passend commentaar te voorzien, dan is het onze Ozzy Man wel. Kan deze man niet gewone sportwedstrijden gaan doen?

Foto’s waarvan je gegarandeerd gaat facepalmen

Deze gallery had waarschijnlijk nog veel groter kunnen zijn, want het internet staat helemaal vol met figuren die een uitgebreidefacepalmsessie verdienen, maar we houden het bij een simpele selectie. Ideaal voor op je zondag. Even wat ergernis.

Superdozer

SuperDozer is een puzzelspel waar je doel is objecten in zo min mogelijk bewegingen naar het doel te te duwen.

Joardy vermaakt zichzelf prima met zijn webcam

Na zijn ideale vrouw, zijn huilmomentjes en deel 1 van zijn webcamvideo, schotelen we je vandaag meer randomness voor. (via)

Een lekkere compilatie vol met harde autosportcrashes

Met de Grand Prix van Monaco in het vooruitzicht hopen we natuurlijk allemaal dat Max zijn auto uit de muur en uit de andere auto’s kan houden. Dat dit niet altijd lukt bewijzen deze beelden, daar zitten heel wat harde klappers tussen!

Filmtip: The Good, The Bad & The Ugly (1966)

3 films op een rij en jij mag kiezen, zoals elke week. Deze keer trappen we af met een absolute klassieker, namelijk de western The Good, The Bad & The Ugly (1966). Ja, een film die inmiddels 50 jaar oud is, maar nog niks van zijn kracht verloren...

Een heerlijke compilatie vol schoolfails

Op school zijn er honderden plekken om keihard te falen. Niet alleen qua cijfers, maar ook in de hal, de aula, op de sportvelden en tijdens scheikunde kun je fijn onderuit gaan. Deze compilatie bewijst dat nog maar eens.

Even genieten van een verzameling heerlijke billen

Op dagen als deze zie je in je normale leven veel te weinig billen. Niet veel aan te doen, maar wij krikken je kontjes-gehalte weer even lekker op met een fijne collectie achterwerken.

Gifdump (489)

Ja hoor, ook in het weekend blijven wij die heerlijke nieuwe en klassieke gifs posten. Daar kun je ver-gif op innemen. Ba-dumm tssssjjjj.

Zlatan: de grootste baas op de internationale velden

The man. The myth. The legend. Zlatan Ibrahimovic, de beste spits van de afgelopen tien jaar. Groot, sterk, snel en dodelijk in de zestien. Het mooie aan Zlatan is echter dat hij niet alleen fantastisch kan voetballen, maar ook nog de meest...

Dead Samurai

Dead Samurai is een combinatie van de beste 2D vechtgames als Mortal Kombat, Killer Instinct, Time Killers, Samurai Shodown en Street Fighter!

Poll

Welke sport kijkt de Skoft het liefst?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.