Timeline

Pownews krijgt een hoop ziektewensen bij bezoekje aan Amersfoortse kermis

Het is toch een godsgeklaag dit? Wat zijn dit voor figuren? Snappen ze niet hoe een camera werkt? Of wat een microfoon is? Of wellicht weten ze niet wat ze zeggen? Welkom in Amersfoort en Nederland 2.0. Eerder was de Kermis al stilgelegd vanwege...

Skoften how to: het stoppen van een vluchtende automobilist

Om even te laten zien dat niet alle Amerikaanse agenten donutvretende racistische geweldadige klootzakken zijn: een stelletje agenten dat hun vak verstaat. Nu hopen dat dit geen onschuldige zwarte man was die ze hierna hebben doodgeschoten.

Deze Liverpoolfan heeft het beste tatoeageverhaal ever ooit

Dit is een geweldig verhaal. Waarschijnlijk het allerbeste tatoeageverhaal dat je ooit gaat horen. Denk dus twee keer na over een tatoeage!

Paniekchick zit vast in supermarkt diepvries

Iemand trek in een lekker scharrelkippetje, ze zijn tegenwoordig gewoon uit de supermarkt te halen, maar of deze ook een ‘beter leven keurmerk’ waard is met zo’n bek erop. Dan zou ik ze toch liever uit het gangpad vers vlees halen....

Zo kom je eenvoudig aan een sixpack

Bijna elke man heeft wel een sixpack, alleen is deze niet altijd goed zichtbaar door de vetlaag die erboven op ligt. Alleen buikspieroefeningen gaan er niet voor zorgen dat je ineens een sixpack krijgt. Dit filmpje laat zien hoe wel. Of houd anders...

Game: Feed Us 4

Probeer het vliegtuig neer te laten storten om daarna zoveel mogelijk slachtoffers op te eten.

Speltip 231: ga niet om klappen vragen als je ze eigenlijk niet wil

Dan kun je denken stoer te zijn omdat je bij de marine werkt, maar als je dan een keer een klap krijgt moet je ook laten zien wat je in huis hebt en niet met traanoogjes weglopen met je rare boxershort. Trouwens, wie draagt überhaupt nog zulke...

Kneusjes proberen autoband op te pompen met vuur

Een autoband oppompen met wat brandstof en een vuurtje ziet er op internet altijd zo gemakkelijk uit. Alleen gaat het bij deze groep niet zo vlotjes als dat ze hadden gehoopt. Zonne vuurbal jonguh!

Indiase jongen heeft de nek van een uil

Of ze nu in hun ballen geslagen worden met een ijzeren hamer, overreden worden door een auto, of hun hoofd 180 graden draaien, de gemiddelde Indiër bezit minstens één superkracht! En wij maar denken dat Bollywood nep is.

Nieuwe bait bike-prank zorgt voor vies harde faceplants

Ditmaal een mooie heuveltje en een fiets zonder remmen. Fake of niet, de fietsendieven maken behoorlijke klappen voor een hoax.

Picdump (892)

Noord-Koreaanse kinderen leren dat hun huidige leider Kim Jong-Un op zijn derde al kon autorijden. Verder is het overigens een heel normaal volk. Wat niet normaal is, is dat we ondertussen al bij picdump nummertje 892 zijn beland.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (41)

Laten we je middag eens goed beginnen met een stevige dosis randomness, lekker genieten van 10 minuten complete onzin.

De zus van ‘kneusje wil duiken’ houdt ook van een uitdaging

Gij kunde zeker geen salto van het balkon in da zwembad maken of wel?

Stroomkabelpret in hartje Pakistan

Een Pakistaan heeft thuis geen elektriciteit nodig om zich te vermaken, geef hem een paar stroomkabels en hij heeft de hele dag plezier. Nu maar hopen dat iemand ze waarschuwt als de boel weer wordt aangesloten.

Nooit meer voetgangers kapot rijden dankzij Volvo’s evolutionaire techniek!

Nou zijn ze echt niet het eerste automerk dat deze techniek omarmt, maar dankzij de ‘bijbehorende’ commercial blijft het wel lekker hangen. Chapeau!

Poll

RTL wil alleen nog maar Zwarte Pieten met roetvegen, is dit laf of moedig?

Het is weer zover (is het eigenlijk wel weggeweest?); de Zwarte Pietdiscussie laait weer op omdat RTL heeft besloten de traditionele Piet in de ban te doen. In 2013 waren de meningen 'redelijk' duidelijk, maar hoe denken we anno 2016 over dit besluit?

Gewoon terecht of helemaal nergens voor nodig?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.