Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Dead Samurai

Dead Samurai is een combinatie van de beste 2D vechtgames als Mortal Kombat, Killer Instinct, Time Killers, Samurai Shodown en Street Fighter!

Filmtip voor de mens met bizarre humor: The brothers Grimsby

Een kleine snippet uit de film The Brothers Grimsby, de nieuwe film van Sasha Baron Cohen. Een tip voor alles en iedereen die wel van een absurde film op zijn tijd kan genieten: de fameuze olifantenscène.

De overtreffende trap van randomness in een nieuwe 4chancompilatie (3)

Als je een liefhebber van totale random internetfilmpjes bent dan hebben we weer een nieuwe compilatie voor je klaarstaan die je eigenlijk niet mag missen!

Eerste hulp bij ongelukken door Rémi Gaillard

De man die wél weet wat leuke pranks zijn is terug. Deze keer voorziet hij de gewone burger van wat eerste hulp bij de ongelukken die ze niet hebben.

Goedemorgen. Tijd voor wat epische schrijfskills

Deze keer geen kalligrafieprofessional, maar de computergestuurde robot AxiDraw die met het grootste gemak allerlei verschillende stijlen op het papier krijgt. Kopje koffie erbij en genieten maar.

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Ja hoor, het is weer zover: we mogen los! Ren dus naar de kroeg, laat je vollopen, doe rare dansjes, faal keihard tijdens diverse versierpogingen en moge de kater heftig zijn. Daar hebben ze per slot van rekening ibuprofen voor uitgevonden....

Picdump (783)

Lionel Messi verdient €1,30 per seconde en aangezien er 31.556.925,445 seconden in een jaar zitten, zal de familie Messi er inmiddels wel warmpjes bij zitten. Troost je met het volgende: Messi heeft nog nooit onze picdump gezien en jij wel.

Exhibitionistische buurvrouw geniet van het zomerse weer op haar balkon

In tegenstelling tot ons eigen kikkerlandje zijn er plekken waar het bijna altijd mooi weer is. Daar hoef je dus niet per se in de file te gaan staan om een dagje strand te pakken, daar stal je je bed gewoon op het balkon uit, heeft niemand last van.

De grote verdwijntruc in een Zwitserse vuilnisbak

Als je ergens in een onbekende stad bent dan kun je het natuurlijk niet laten om eens in een vuilnisbak te klimmen, wie doet dat nou niet. Deze gastjes waren alleen niet helemaal op de hoogte van dit Zwitsers systeem waarbij de bodem openklapt zodra...

Vrachtwagen verliest achteras tijdens het rijden

Ah, het prachtige Rusland. Alwaar de WTF in grote hoeveelheden voorbijkomt, de meest vreemde dingen gebeuren en vrachtwagens niet veel onderhoud krijgen. Iets waar deze chauffeur inmiddels wel spijt van heeft.

Classic: rijdende vrouw ziet sleeptouw over het hoofd

Ah, genieten: een vrouw in de auto. En jawel, zoals we hier wel vaker zien heeft ze totaal niet in de gaten wat ze aan het doen is. Sterker nog, ze wordt nog kwaad omdat ze geen voorrang krijgt ook nog.

Honkbaltrainer flipt compleet uit zijn pan nadat hij wordt weggestuurd

Trainer Joe Mikulik van de San Fransisco Rough Riders had een immense kortsluiting in zijn hoofd dinsdag. Hij werd van het veld gestuurd vanwege het uitkafferen van een scheidsrechter (en dat doe je nu eenmaal niet in honkbal), maar daar ging hij...

Poll

Welke sport kijkt de Skoft het liefst?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.