Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Stuntkneus schiet zichzelf bijna blind aan één oog

Stuntgroep ‘P.O.R’ kennen we ondertussen wel. Het zal je dan ook niet verbazen dat een oog verliezen ze niet zo veel doet, want met zo weinig hersencapaciteit vind je later waarschijnlijk toch geen baan.

Helder licht komt er na 19 jaar achter dat ‘ie besneden is

Je zou toch zeggen dat het je op een gegeven moment wel moet opvallen. Aan de andere kant; als je nog nooit een niet besneden penix hebt gezien, dan weet je ook gewoon niet beter.

Picdump (872)

De Thaise koningin Kumariratana stierf in 1880 toen ze verdronk. Niemand hielp, want op het aanraken van de koningin stond de doodstraf. Iets met een trut die karma heet. Tijd voor een picdump.

Hardcore vegahippies laten zich uit protest brandmerken

De Franse veganistenbeweging ‘Charity 269 Life France’ had deze week weer een nieuwe manier gevonden om hun idealen onder de aandacht te brengen. Ditmaal had de groep besloten (hoogstwaarschijnlijk onder invloed van een spinazie-smoothie) om...

Het zoveelste geval van excessief politiegeweld in Amerika

De ‘Houstan Police Department’ heeft deze week beelden vrijgegeven van een zwerver die zonder aanleiding volledig afgerost wordt door een agent van de metropolitie. Inmiddels loopt er een onderzoek naar zowel de agent met losse handjes ‘Jairus...

Darude - Sandstorm is voor iedereen, ook voor de mindervaliden

Kun je het gevoel voorstellen dat je na jaren van zoeken eindelijk achterhaalt hoe dat vette nummer heet? Wat doe je dan? Juist, je gaat lekker uit je stekker.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (34)

We zitten inmiddels alweer aan de goede kant van de week en dat moet worden gevierd met een nieuwe compilatie van willekeur ondersteund door bijpassende muziek. Hotjsseeeeéé!

Ozzy Man werpt een blik op de meest sexy auditie ooit

Je kunt je deze auditie voor een of ander talentenshow vast nog wel herinneren, maar met de altijd humoristische blik van Ozzy Man krijgt het toch weer een nieuwe dimensie.

Classic: een perfect uitgevoerde K9-training

Helaas in beeld gebracht met een aardappel hondenspeeltje, maar desalniettemin best indrukwekkend.

Heerlijk karma-momentje voor crimineel in spe met gestolen televisie

Wie wil er nou niet gratis en voor niets een nieuwe televisie ‘krijgen’? Het enige dat je nog even moet doen is hem ongeschonden thuis zien te krijgen, maar dat blijkt toch wat moeilijker dan gedacht.

Game: Dangerous Adventure 2

Baan je een weg door de kaart, voltooi puzzels, bouw vaardigheden op en verzamel betere strijdkaarten en andere upgrades in een 3-op-een-rij-achtig spel.

Speltip 123: doe een stap opzij als de stier aan komt stormen

Had niemand deze matador in spe even kunnen vertellen dat het ook de bedoeling is dat hij een stapje op zij doet als er een opgefokte trein van zo’n 1.000 kilo aan komt stormen?

Picdump (871)

Het is vandaag ‘Drink Bier Dag’. Ik hou er dus mee op en ik ga aan het pils. De picdump staat er nu toch op. Tjoe!

Classic: niet alleen het Russische verkeer is levensgevaarlijk

Dat ze in Rusland geen verkeersregels kennen wisten we allang, ook het gebruik van non-verbale communicatiemiddelen wordt door het gehele land veelvuldig gebruikt. Maar gelukkig hebben ze in die gebieden tenminste nog wel een weg om over te rijden....

Ooit iemand zo blij zien worden van porno op een beamer?

Deze twee heren doen een geweldige ontdekking. Iemand projecteerde namelijk lekker een natuurfilm op zijn gordijntjes en daar kun je deze meneer blijkbaar behoorlijk blij mee maken.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.