Skoften.net Skoften.net

Timeline

De poorten van de hell stonden in Fort McMurray

Eerder dit jaar lieten we zien dat de poorten van de hel blijbaar in Australië te vinden zijn, maar het is overduidelijk dat de hel zich niet laat binden aan één locatie. Deze beelden van vluchtende bewoners van Fort McMurray tonen dat aan. Dit...

Levende octopus eten in Korea

Deze toeriste was op een welverdiende vakantie in Korea en besloot, nu ze er dan toch was, de lokale delicatesse te proberen. Dat is vaak niet zo heel erg boeiend, maar als je in Korea bent, betekent dat levende octopus.

Gevalletje levensmoeheid 616: een stukje fietsen langs een enorme afgrond

Deze twee heren willen graag toegevoegd worden aan de internationale catalogus van idiote adrenalinejunkies. Ze doen bij deze officieel auditie door een rondje te gaan fietsen bij de Gold Bar Rim in Utah.

Op Tinder vind je de meest maffe vrouwen (7)

Mocht je nog niet onder de plak zitten en je nog steeds in die eeuwige friendzone bevinden dan is de kans best groot dat je een app als Tinder op je telefoon hebt staan. Gelukkig zijn daar ook vrijgezelle vrouwen te vinden die wel in zijn voor een...

Gifdump (486)

Gewoon weer even een dikke rits aan heerlijke gifs. Vandaag hebben 29 stuks in de aanbieding, dus je provider zal weer blij met je zijn.

Een knallende kurwa-compilatie van het Poolse verkeer

Nou willen we heus niet beweren dat ze in andere landen totaal niet kunnen rijden, want ook in Nederland heb je genoeg misbaksels op de weg, maar in Polen kunnen ze er ook wat van…

Het bewijs is geleverd: internet heeft je mind gefuckt

Of je nou wil of niet, in elk suggestief plaatje zie je gewoon iets wat er eigenlijk helemaal niet is. Toegegeven; sommige doen het er ook wel om, maar in alle andere gevallen ben je gewoon een viespeuk.

Uit de oude doos: Australian football is alleen voor echte mannen

Mocht je nog twijfelen of Australian Football een echte mannensport is dan kan deze compilatie wellicht uitsluitsel geven. In tegenstelling tot dames van het instituut dat voetbal heet.

Motorrijder wordt van achteren getorpedeerd door dronken automobilist

Sommige mensen moeten ze nooit meer een rijbewijs verstrekken. Een goed voorbeeld is deze automobilist, die stomdronken op een verkeerslicht afrijdt. Hij doet daarbij geen enkele moeite om te remmen en beukt dan ook vol op zijn voorligger en deze...

May the fourth be with you: een dosis sexy Star Wars-chicks

Je weet dat wij eigenlijk geen excuus nodig hebben om een verzameling mooie vrouwen op je scherm te plempen, maar als we dan toch een excuus hebben.. Waarom zouden we het dan laten?

Picdump (767)

Waarom we deze picdump nog posten weten wij ook niet. Je zit nu toch met je ballen en een biertje in de zon. Maar goed, voor die verdwaalde binnenzitter hebben we weer wat pics op een rijtje gezet. Meerrrrrrr picdumps vind je hier.

Freerunners maken reallife versie van Mirror’s Edge

Mirror’s Edge was wellicht één van de mooiste games die ooit uitkwam op de PS3. Je vloog door de stad als boodschapper van het verzet en vocht je weg over daken, wolkenkrabbers en brandtrappen. Deze freerunners zijn ook duidelijk beïnvloed door...

Fastfood / overheerlijke websnacks om te smikkelen

  • Er zit maar één ding op
  • IJshockeyer ziet sterretjes na keiharde elleboog
  • Sodium-metaal in een rivier geeft heftige reacties
  • Massie vermaakt zich optimaal tijdens welverdiende vakantie
  • Vind jij mais eten ook altijd te langzaam gaan?
fastfood kanaal

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.
  • Breek de Week (23)
  • Breek de Week (22)
  • Breek de Week (21)
  • Uitzendinggemist: Breek..
sloopservices
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.