Timeline

Als jij Steve-O iets mocht vragen, wat zou dat zijn?

Stephen Gilchrist Glover, beter bekend als Steve-O, is morgen is Antwerpen voor zijn “The End Of The World Tour”. Wij gaan hem interviewen en natuurlijk willen we ook van jullie weten wat je hem zou willen vragen. De beste of meest originele vragen...

Wannabe Epke is er nog lang niet

Hebben we hier misschien te maken met de nieuwe Epke Zonderland? Een nieuw Olympisch en wereldkampioen aan de rekstok? Blijf maar even oefenen jongen!

Dé manier om je poes fatsoenlijk af te richten

Niets is zo lekker als zoete wraak. Katten zijn natuurlijk ondergeschikt aan mensen dus moeten zij niet denken dat ze jou ‘s nachts zomaar wakker kunnen miauwen. Payback is a bitch!

Bekijk de eerste trailer van de Crash Bandicoot remake voor PS4

Crash is Playstations Mario. Sinds zijn introductie op de console is hij altijd een van de meest iconische Playstationkarakters ooit gebleven. Vandaag kwam de trailer voor de PS4 remake uit en die ziet er echt fantastisch uit! Even terug naar...

Communiceer je afsnijroute altijd goed met je maatje

Als je in je eentje beslissingen neemt en iemand meeneemt op je motorfiets, moet je zorgen dat hij wel weet wat je gaat doen. Het kan namelijk zijn dat hij niet weet hoe een touwtje werkt.

Game: String Theory

Los de puzzels op door het level steeds op de juiste manier aan te passen!

Picdump (919)

De nieuwe Thaise koning kondigde 4 dagen rouw af toen zijn poedel overleed. Lijkt me niet meer dan terecht, veel meer vrienden zal ‘ie waarschijnlijk niet hebben. Genoeg dooie poedels, tijd voor een picdump.

Enorme matpartij in Asielzoekerscentrum in Apeldoorn

Dit wordt net online geknald door Geertje Wilders. Een enorme matpartij in het AZC van Apeldoorn. Tot vliegende stoelen aan toe. Volgens Geert komt het rechtstreeks van een medewerker van het AZC. Update: filmpje blijkt oud en Geert is dus...

Als je bij het atje trekken nét een slokje teveel moet nemen

Deze lieve jongeman deed in ieder geval zijn best. Hij wilde dat meisje wel aanduwen en dacht: “Ik ga er gewoon voor. Als zij dit stoer vindt, dan ga ik het doen.” Helaas voor hem, was hij niet zo stoer als hij dacht.

Het Russische ruimteprogramma loopt nog altijd een beetje achter

De Ruski’s hebben het nog niet helemaal onder de knie, maar je bent nooit te oud om te leren. Ooit komen die Russen er ook wel.

De gabberbox vraagt: ‘wat wil jij voor Sinterklaas?’

Maandagmiddag, een mooi moment om ons even te verdiepen in sociale vraagstukken. Na de vragen waar gaat u hard op en wanneer was u voor het laatst van de kaart, wil de Gabberbox vandaag weten: ‘wat wil jij voor Sinterklaas?’ En de antwoorden zijn...

Het meest ‘Murikaanse filmpje van de dag

Het wordt niet veel ‘Murikaanser dan een kerel die gitaar speelt op een shotgun. Als ‘ie hem dan ook nog afvuurt is het natuurlijk dubbelbingo.

De overtreffende trap van randomness in een nieuwe 4chancompilatie (5)

Op zich staan de Coubcompilaties redelijk bekend om hun randomness, maar er is natuurlijk altijd een overtreffende trap: de 4chan-compilaties.

De grote Sinterklaascompilatie van 2016

5 december. Laatste kans om nog wat aandacht te besteden aan de Goedheiligman. Daarom even een compilatie van alle Sinterklaasfilmpjes die de revue passeerden dit jaar.

Omdat het stervenskoud is: Ireland Baldwin in bikini

Het is koud mensen. Dus is het tijd voor een stukje escapisme. Een mooie vrouw in een bikini, want waarom niet? En geloof het of niet, dit is de dochter van Alec Baldwin.

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.