Timeline

Zondag met Lubach over het vaccineren van kinderen

Je moet wat tijd hebben, je moet er even voor gaan zitten en het moet je enigszins interesseren, maar de mannen (en vrouwen?) van Zondag met Lubach geven je wat info over het Rijksvaccinatieprogramma.

Zou je d’r doen: Tila Tequila

Herinnert u zich deze nog? Tila Tequila heren. De dame die op MTV rare dingen deed. Inmiddels alleenstaande, Trumpsteunende, Flat Earth-sympathisant, maar nog altijd redelijk lekker en ze is ook nog eens 35 geworden vandaag! Een mooi moment om even...

Gast valt flauw achter het stuur door hypo en maakt een burnout

Door een tekort aan suiker is een man buiten bewustzijn geraakt en stil komen te staan tegen een stilstaande auto. Doordat hij nog steeds het gaspedaal indrukt ontstaat er een burnout waar menig rotjochie jaloers op is.

Vader toont zoontje creepy onderwaterbeest: zoontje geeft geen neuk

Hoe leer je dat je zoontje een badass is? Nou, als je hem een lelijk wezen toont uit de krochten van de oceaan (een isopod) en hij kijkt er alleen maar gefascineerd naar, dan kun je ervan uitgaan dat hij wel stoer wordt.

Volgens een universitaire study heeft Kelly Brook hét perfecte lichaam

Dat is allemaal wel leuk dat de universiteit van Texas dat beweert, maar dit soort zaken moeten we natuurlijk eerst zelf aan de binnenkant van onze ogen bekijken om er een goed oordeel over te kunnen vellen. Meer eens, of juist niet? Stemmen doe...

Skoften snelcursus: burgers intimideren voor professionals

Net als in de film. Beetje ‘good cop bad cop’ spelen, dat werkt altijd. Eerst lekker die bekeuring uitschrijven om ze vervolgens nog even in hun broek te laten poepen, dat zal ze leren!

Game: Traffic collision 2

Zorg dat je zo snel mogelijk en ongeschonden de finish bereikt. Zorg dat je onderweg geen auto’s raakt door te sturen met de pijltjestoetsen. Na level 3 krijg je onder andere de mogelijkheid om nieuwe auto’s aan te schaffen en je auto te...

Picdump (889)

Het is vandaag Nationale Kale Koppen Dag! NIET TE STOPPEN! Tijd voor een picdump!

Schokkende beelden van het neerstortende vliegtuig op Malta

Misschien dat je het door die zwartepietendiscussie überhaupt niet hebt meegekregen, maar er is vandaag op Malta kort na het opstijgen een vliegtuig neergestort waarbij 5 Fransen zijn omgekomen. De tragische beelden van het neerstortende vliegtuig...

Russen hebben geen echte reden nodig om te rellen

Je bent een echte relschopper of je bent het niet. Als je het tegenwoordig al niet kunt opbrengen om bij een simpel potje amateurvoetbal elkaar alsnog de hersens in te slaan, dan ben je nep.

De ultieme glijbaan voor gevorderden

Hoewel je broek met 50km per uur schurend over de grond hoogstwaarschijnlijk niet heel blijft en je achteraf met rode billetjes naar huis toe moet fietsen, is dit toch wel een glijbaan die je bij jou in de buurtspeeltuin wilt hebben staan.

Skoften natuurtijd: een rustgevend snorkelfilmpje in een school tonijn

In de categorie: dit gaan wij waarschijnlijk nooit doen. Zwemmen met een hele school tonijnen.

Een stukkie Zuid-Afrikaanse roadragerij op je maandagochtend

“White Dude just crashed the car of a friend of mine at Wika Service, Mandume Ndamufayo Street, Windhoek. His wife ran off for the crash shouting “You fucking blacks I kill you”.” Leuk hoor, Zuid-Afrika. Mooi land. Lieve mensen. Al zouden wij geld...

Het optreden van zoonlief was dit jaar meer dan indrukwekkend

Misschien heb je het al eens ervaren of ga je het in de toekomst nog doen, maar het eerste schooloptreden van je eigen kind is iets dat je nooit meer zult vergeten. Het optreden van de juffrouw trouwens ook niet. Nu nog hopen dat ze net zo...

Vrouw wordt aangevallen door een zwerm bijen

Deze dame heeft sowieso grotere ballen dan wij (en als het goed is heeft ze er geen), want hoe kun je zo rustig blijven zitten terwijl je kapot gemaakt wordt door een hele zwerm bijen?

Poll

RTL wil alleen nog maar Zwarte Pieten met roetvegen, is dit laf of moedig?

Het is weer zover (is het eigenlijk wel weggeweest?); de Zwarte Pietdiscussie laait weer op omdat RTL heeft besloten de traditionele Piet in de ban te doen. In 2013 waren de meningen 'redelijk' duidelijk, maar hoe denken we anno 2016 over dit besluit?

Gewoon terecht of helemaal nergens voor nodig?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.