Timeline

Gifdump (506)

Na die verdiende picdump van vanmiddag kan er er natuurlijk ook nog wel een nieuwe verzameling gifjes bij. Of niet dan!

Amerikaanse vader doet een typische Super Mario verjaardagsfelicitatie

In Amerika stuur je geen verjaardagskaartje, in Amerika stuur je gewoon een leuke felicitatievideo op. En hoe kun je je zoon beter feliciteren dan al schietend Super Mario te spelen op een trompet. Veel Amerikaanser kan deze felicitatiegroet niet...

Even voorstellen: de familie van ‘s werelds grootste pitbull ‘Hulk’

Dark Dynasty K9 is bekend geworden door de allergrootste pitbull ter wereld genaamd Hulk. Maar ken je de rest van de familie al? Wacht ik til ze even op want dat is gemakkelijker. Oké, nu heb ik een hernia!

Shane Carwin slaat radio-dj nokkie met één arm op z’n rug

Afgelopen weekend stapte voormalig UFC zwaargewicht kampioen Shane Carwin sinds lange tijd weer in de ring. Niet om een gooi te doen naar de titel, maar om te boksen tegen professioneel skateboarder en radio-dj Jason Ellis die hij naar eigen zeggen...

Game: 3D.CITY

Heb je ooit gedroomd om je eigen stad te bouwen? In het spel 3D.CITY kun je die droom laten uitkomen! Begin met het bouwen van een aantal huizen en wegen en bouw je stad steeds verder en groter

Picdump (887)

Een goed gemaakte espresso is praktisch cafeïnevrij. Dus niet zo zeiken als je een keer twee espresso’s hebt gehad. Heb je nog een espressootje nodig om deze picdump te checken denk je? Of heb je het in je om het gewoon te doen?

De evolutie van Formule 1-games van 1976 tot 2015

Games worden met het jaar mooier en waarschijnlijk ziet Formule 1 2016 er nog weer een stuk beter uit dan degene die hier is meegenomen, maar dit verschil is natuurlijk al meer dan groot genoeg.

Chinese agent gaat een onvrijwillig blokje om

In Amerika worden sinds de politiehaat in achterstandswijken steeds vaker de zogenaamde serviceverlenende “hoodcops” ingezet. Zoals vrijwel alles, wordt ook dit inmiddels gekopieerd en ingezet door de Chinezen, maar of ze het begrip “hoodcop” daar...

Man filmt hoe een tornado vakkundig zijn huis verbouwt

In tegenstelling tot wat de meeste mensen zouden doen als een tornado over je huis raast, namelijk dekking zoeken, besluit dit heldhaftige figuur (lees idioot) zijn camera te pakken om het voor zijn nageslacht vast te leggen.

Ondertussen in Rusland: reality-tv waarvoor je thuisblijft

In Rusland maakt het niet uit of er een aanleiding is tot ruzie of niet. Als je een portie klappen wil uitdelen doe je dat gewoon en als iemand besluit mee te helpen, kan die ook een portie klappen krijgen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Rus redt zijn hele gezin uit brandend huis met hulp van omstanders

Wij introduceren de tweede held van de dag. Eerder zagen we de meest badass vrachtwagenchauffeur van de eeuw en deze Rus doet niet voor hem onder. Hij gooit eerst zijn hele gezin in de armen van omstanders terwijl zijn hele appartement in de fik...

Witte haai bijt luchtslang door en probeert kooi binnen te komen

Het lijkt erop dat die motherfuckers de truc doorhebben, want die aanslag van vorige week heeft blijkbaar een nieuwe trend gestart. Nou, geef mijn portie maar aan Fikkie.

Vrachtwagenchauffeur stopt om tienerjochie te redden van fietsendieven

Faith in humanity restored. Soms heb je dat even nodig. We zien met zijn allen zoveel nare shit voorbij komen tegenwoordig, dat het ook wel lekker is om af en toe een filmpje te zien waarbij dingen goed aflopen. Hulde voor deze meneer!

Zet nooit een grote bek op als je nog moet boksen

Als je vaak rondstruint op het internet, heb je dit soort filmpjes wel eens gezien. Boksers met grote bek die tof gaan doen voordat ze de ring in gaan, om vervolgens genadeloos afgestraft te worden.

Masterclass in winkeldiefstal van een oude dievegge

Hoewel hier ongetwijfeld een erg sneu verhaal achter zit, is het wel heel bijzonder om te zien. Deze dame steelt duidelijk al een hele tijd, want ze kan zo’n beetje de hele winkel meenemen.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.