Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (33)

Twee dagen geleden stond coubcompilatie 32 nog voor je klaar en nog in dezelfde week hebben we alweer een nieuwe coubcompilatie voor je. Geniet van 10 minuten pure randomness op je beeldscherm.

Gifdump (502)

50 procent van alle werknemers heeft wel eens een relatie op het werk gehad. Dus kijk maar eens goed om je heen voordat je deze nieuwe gifdump checkt.

Slingertrut beukt behulpzame vader ondersteboven

Neem je een keer je ouders mee naar de speeltuin krijg je dit kinderachtige gedoe. Je kunt ze voortaan beter thuislaten want ze zetten je toch alleen maar voor schut. Kutkinderen!

De onnodig gecensureerde gifdump

Wat is er nu fijner dan op je dinsdag middag tijdens je baas zijn tijd wat gifjes te checken. Om deze lijst toch wat “safe for work” te houden hebben we deze gifjes helaas moeten blurren. Onze excuses voor het ongemak.

Picdump (870)

De snelste rode kaart ooit werd na 2 seconden gegeven nadat een speler na het fluitsignaal ‘Fuck me, that was loud’ riep tegen de scheids. Dus, allemaal netjes op je woorden passen. Kijk maar lekker naar de picdump, dat duurt langer dan 2...

Game: Game: Mini Machines

Lekkere simpele game waarbij je niet na hoeft te denken. Probeer als eerste te eindigen om zoveel mogelijk geld te verdienen en hiermee je RC-auto te upgraden.

Een ouderwets robbertje matten op de Russische weg

Het blijft lekker hè? Zo’n ouderwets potje meppen op de weg? Nou, laat dat maar lekker aan de Russen over. Die zijn daar professionals in.

FIFA in het echt ziet er ongelofelijk knullig uit

We kunnen het er inmiddels over eens zijn dat FIFA met de jaren steeds beter wordt, maar volgens mij zijn deze jongens nog niet helemaal tevreden.

Avonturiers vinden een enorme tonijn in een rivier

Nou wisten wij dat een tonijn behoorlijk groot kon worden, maar dat je zo’n enorme vis even in een riviertje tegen kan komen, is wel bijzonder.

De meest idiote uitlaat ooit in de menselijke geschiedenis

Hillbillies gonna hillbilly. Jezus, wat een lawaai. RIP headphone-users.

Dee Gordon brengt een prachtige ode aan zijn overleden pitcher

Jose Fernandez was de ster van de Miami Marlins. Hij overleed bij een bootongeluk diep in de nacht. Naar verluidt was hij op de boot om een vriend te troosten die stuk was nadat een van zijn vrienden was overleden. Men weet alleen dat de boot op...

Even een potje flauwe kantoorhumor voor op je dinsdagochtend

Je hebt twee types kantoorhumor: je hebt stagiaretje-pesten, waarbij het vaak te ver gaat en eigenlijk niet meer leuk is en je hebt de variant waarin twee gelijke collega’s elkaar even ouderwets bij de neus nemen.

Poolse man hardhandig opgepakt in Amsterdam

Deze Pool zal wel gevonden hebben dat hij onterecht werd opgepakt en zette het daarom waarschijnlijk op een schreeuwen. Als je dan ook nog uithaalt naar de agent van dienst. Kun je wel een paar klappen op je bek verwachten.

Gewapend met stikstof en een moker lekker spullen kapot rammen

Gewapend met 20 liter vloeibare stikstof bevriest deze gast voorwerpen en slaat ze stuk. Onder het goedkeurend oog van een Phantom high-speed camera zie je alle vernietigingen in super slowmotion.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.