Timeline

Game: Feed Us 4

Probeer het vliegtuig neer te laten storten om daarna zoveel mogelijk slachtoffers op te eten.

Speltip 231: ga niet om klappen vragen als je ze eigenlijk niet wil

Dan kun je denken stoer te zijn omdat je bij de marine werkt, maar als je dan een keer een klap krijgt moet je ook laten zien wat je in huis hebt en niet met traanoogjes weglopen met je rare boxershort. Trouwens, wie draagt überhaupt nog zulke...

Kneusjes proberen autoband op te pompen met vuur

Een autoband oppompen met wat brandstof en een vuurtje ziet er op internet altijd zo gemakkelijk uit. Alleen gaat het bij deze groep niet zo vlotjes als dat ze hadden gehoopt. Zonne vuurbal jonguh!

Indiase jongen heeft de nek van een uil

Of ze nu in hun ballen geslagen worden met een ijzeren hamer, overreden worden door een auto, of hun hoofd 180 graden draaien, de gemiddelde Indiër bezit minstens één superkracht! En wij maar denken dat Bollywood nep is.

Nieuwe bait bike-prank zorgt voor vies harde faceplants

Ditmaal een mooie heuveltje en een fiets zonder remmen. Fake of niet, de fietsendieven maken behoorlijke klappen voor een hoax.

Picdump (892)

Noord-Koreaanse kinderen leren dat hun huidige leider Kim Jong-Un op zijn derde al kon autorijden. Verder is het overigens een heel normaal volk. Wat niet normaal is, is dat we ondertussen al bij picdump nummertje 892 zijn beland.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (41)

Laten we je middag eens goed beginnen met een stevige dosis randomness, lekker genieten van 10 minuten complete onzin.

De zus van ‘kneusje wil duiken’ houdt ook van een uitdaging

Gij kunde zeker geen salto van het balkon in da zwembad maken of wel?

Stroomkabelpret in hartje Pakistan

Een Pakistaan heeft thuis geen elektriciteit nodig om zich te vermaken, geef hem een paar stroomkabels en hij heeft de hele dag plezier. Nu maar hopen dat iemand ze waarschuwt als de boel weer wordt aangesloten.

Nooit meer voetgangers kapot rijden dankzij Volvo’s evolutionaire techniek!

Nou zijn ze echt niet het eerste automerk dat deze techniek omarmt, maar dankzij de ‘bijbehorende’ commercial blijft het wel lekker hangen. Chapeau!

Tijger valt trainer aan onder ogen van ouders en kinderen

Hoewel in Nederland wilde dieren niet meer ingezet worden voor vermaak, is dat (helaas) in Pensacola (Florida) wel anders. Hier loopt een tijgershow bijna fataal af als één van de tijgers besluit een trainer aan te vallen. Toch bijzonder dat zo’n...

Opeens heb je het: je wordt personal trainer van Paige Spiranac

Zit je ook wel eens met je handen in het haar als het om je eigen toekomstplannen gaat? Wat ga je straks studeren? Wat voor soort baan wil ik later eigenlijk hebben? Zoek niet verder; word gewoon personal golftrainer van golfster Paige Spiranac en...

Microsoft zet Apple te kijk met haar nieuwe Surface Studio

Microsoft heeft deze week, vlak voor Apple’s Mac-event dat vanavond plaatsvindt, haar all-in-one Microsoft Surface Studio aangekondigd. De iMac-concurrent heeft een 28”-scherm met een 4,5K resolutie, 32GB werkgeheugen en een Nvidia GeForce...

Gast trekt zijn pistool tijdens een verkeersfittie

Tijdens een verkeersruzie, in Amerika, bedreigt een automobilist een motorrijder met een pistool. Alleen is de motorrijder niet echt onder de indruk en hij flipt hem helemaal de pan uit. Ballen als sloopkogels!

Dennis laat asochick niet met zijn pizza fucken

Als je je als een vent gedraagt dan word je ook zo behandeld. Emanciperen is incasseren.

Poll

RTL wil alleen nog maar Zwarte Pieten met roetvegen, is dit laf of moedig?

Het is weer zover (is het eigenlijk wel weggeweest?); de Zwarte Pietdiscussie laait weer op omdat RTL heeft besloten de traditionele Piet in de ban te doen. In 2013 waren de meningen 'redelijk' duidelijk, maar hoe denken we anno 2016 over dit besluit?

Gewoon terecht of helemaal nergens voor nodig?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.