Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Man redt vrouw, vrouw klaagt man aan voor verkrachting

Doe je als vent eindelijk eens een goede daad door het leven van een vrouw te redden, word je door dit ondankbaar stuk vreten voor verkrachting aangeklaagd. Waar gaat het heen met de mensheid? The troll is strong with this one, maar die happende...

Wat je vooral niet bij een ‘flaming shot’ moet doen

Kan die barman wel lekker bijdehand gaan vertellen dat ik niet moet blazen, maar ik bepaald verdomme zelf wel of ik derdegraads brandwonden wil of niet. 1337!

De Russen maken ook gewoon een Avengersfilm

Wat hebben een man met een berenhoofd, een gast met ronde zwaarden, een meisje dat onzichtbaar kan worden en een geestelijke met telekinetische krachten gemeen? Nou. Ze gaan blijkbaar de wereld redden in de nieuwe Russische kaskraker Guardians.

Skoften protip deluxe: neem nooit een bad in 1250 flesjes hot sauce

Er is toch geen enkele andere verklaring dan geld? Waarom zou je dit willen? We zetten dit filmpje maar weer bij in de gallerij van onbegrijpelijke filmpjes.

Zomerse kiekjes (78)

Vandaag wordt door het KNMI code geel afgegeven vanwege de aanhoudende hitte, maar als het aan ons ligt kan het niet warm genoeg zijn en daarom knallen we er gewoon elke dag een nieuwe verzameling Zomerse Kiekjes uit!

Woordenwisseling verandert in schietpartij in Atlanta

Ooit zó boos geweest dat er niks anders op zat dan het pakken van je volautomatische wapen? Nou, bij deze heren is er niet zo veel voor nodig.

De hits van UFC 202 in glorieuze slowmotion

Er is iets magisch aan mensen die in slowmotion op hun bek geslagen worden. Met die reden heeft UFC de beste hits van editie 202 voor je achter elkaar gezet.

Hoe helderziend zijn helderzienden eigenlijk?

Deze jongeman bedacht een keurige test. Want als je echt helderziend bent, dan zie je dit aankomen.

Enorme chaos in Italië na aardbeving

Een aardbeving van 6.2 op de schaal van Richter trof vannacht Italië. Met enorme ravages tot gevolg. Er worden inmiddels meerdere doden gemeld, maar de angst dat er nog veel mensen onder het puin liggen is aanwezig.

Skoften.tv: karten voor de Formule 1-kaartjes van Spa-Francorchamps!

Onze Spa-Francorchamps winactie zal je vast niet zijn ontgaan, mocht dat wel zo zijn dan heb je gewoon dikke pech. Uit de 878 deelnemers zijn 6 random winnaars gekozen die om de felbegeerde tickets van de Grand Prix van België mochten strijden. Om...

Quiz: wat weet jij over de Tweede Wereldoorlog?

Vandaag is het Internationale Dag voor Slachtoffers van Nazisme en Stalinisme. Daarom leek het ons goed om eens even een realitycheck te doen met zijn allen. Wat weten wij eigenlijk nog over één van de meest destructieve gebeurtenissen uit onze...

Winkelend publiek lacht overvallers uit die in een winkel zijn opgesloten

Sta je dan, met je ‘goede’ gedrag. Denk je even lekker snel buit te kunnen maken, word je door een iets te bijdehante winkeleigenaar in zijn winkel opgesloten. Leg dat maar eens uit aan ome agent.

Vriendin is niet echt gediend van twee perverse pottenkijkers

Godverdomme, kan een vrouw tegenwoordig niet eens meer even genieten van een romantisch avondje met haar prins en zijn witte t-shirt? Onbeschoft stuk vreten, ga anders lekker de hele avond Netflixen en bemoei je met je eigen zaken!

Picdump (845)

Grondwater kan er een heel mensenleven over doen om zich 1 kilometer te verplaatsen. Gelukkig maken wij de picdumps wat sneller!

Poll

Wat drink je liever: Pepsi of Coca-Cola?

Afgezien van de eigen merken zijn er eigenlijk maar twee échte merken cola. Maar welke is de lekkerste? Pepsi of Coca-cola?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.