Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Joardy vermaakt zichzelf prima met zijn webcam

Na zijn ideale vrouw, zijn huilmomentjes en deel 1 van zijn webcamvideo, schotelen we je vandaag meer randomness voor. (via)

Een lekkere compilatie vol met harde autosportcrashes

Met de Grand Prix van Monaco in het vooruitzicht hopen we natuurlijk allemaal dat Max zijn auto uit de muur en uit de andere auto’s kan houden. Dat dit niet altijd lukt bewijzen deze beelden, daar zitten heel wat harde klappers tussen!

Filmtip: The Good, The Bad & The Ugly (1966)

3 films op een rij en jij mag kiezen, zoals elke week. Deze keer trappen we af met een absolute klassieker, namelijk de western The Good, The Bad & The Ugly (1966). Ja, een film die inmiddels 50 jaar oud is, maar nog niks van zijn kracht verloren...

Een heerlijke compilatie vol schoolfails

Op school zijn er honderden plekken om keihard te falen. Niet alleen qua cijfers, maar ook in de hal, de aula, op de sportvelden en tijdens scheikunde kun je fijn onderuit gaan. Deze compilatie bewijst dat nog maar eens.

Even genieten van een verzameling heerlijke billen

Op dagen als deze zie je in je normale leven veel te weinig billen. Niet veel aan te doen, maar wij krikken je kontjes-gehalte weer even lekker op met een fijne collectie achterwerken.

Gifdump (489)

Ja hoor, ook in het weekend blijven wij die heerlijke nieuwe en klassieke gifs posten. Daar kun je ver-gif op innemen. Ba-dumm tssssjjjj.

Zlatan: de grootste baas op de internationale velden

The man. The myth. The legend. Zlatan Ibrahimovic, de beste spits van de afgelopen tien jaar. Groot, sterk, snel en dodelijk in de zestien. Het mooie aan Zlatan is echter dat hij niet alleen fantastisch kan voetballen, maar ook nog de meest...

Dead Samurai

Dead Samurai is een combinatie van de beste 2D vechtgames als Mortal Kombat, Killer Instinct, Time Killers, Samurai Shodown en Street Fighter!

Filmtip voor de mens met bizarre humor: The brothers Grimsby

Een kleine snippet uit de film The Brothers Grimsby, de nieuwe film van Sasha Baron Cohen. Een tip voor alles en iedereen die wel van een absurde film op zijn tijd kan genieten: de fameuze olifantenscène.

De overtreffende trap van randomness in een nieuwe 4chancompilatie (3)

Als je een liefhebber van totale random internetfilmpjes bent dan hebben we weer een nieuwe compilatie voor je klaarstaan die je eigenlijk niet mag missen!

Eerste hulp bij ongelukken door Rémi Gaillard

De man die wél weet wat leuke pranks zijn is terug. Deze keer voorziet hij de gewone burger van wat eerste hulp bij de ongelukken die ze niet hebben.

Poll

Welke sport kijkt de Skoft het liefst?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.