Het meest creepy huis van Nederland staat in Eindhoven

Het ziet er aan de buitenkant zo schattig uit, maar als ik hier naar binnen was gelopen, was ik ook erg snel weer buiten. Meer bijzondere fundafenomenen hier en hier!

Picdump (947)

Vandaag is het vrijdag de 13e. De angst voor vrijdag de 13e heet paraskevidekatriafobie. Fijn dat je dat weet hè? Tijd voor een picdump.

Picdump (948)

In de “summer of ‘69” was Bryan Adams nog maar 9 jaar oud. Ook gewoon een pretentieuze zak dus. Gelukkig is onze picdump never pretentieus.

Picdump (949)

Als je bij Google afbeeldingen op het getal 241543903 zoekt, zie je alleen maar foto’s van mensen met hun hoofd in een koelkast. Wat ook behoorlijk koel is, is deze fonkelnieuwe picdump.

Dochter van Sylvester Stallone is goed opgedroogd

Wie had ooit gedacht dat acteur/regisseur/scheve mond Sylvester Stallone zoiets moois op de wereld kon zetten? Zijn 18-jarige (het is dus legaal) dochter Sistine Rose Stallone mag in ieder geval vaker langskomen.

Agressief schaap pleegt driedubbele aanslag op herder

Geen idee wat deze herder de laatste tijd allemaal heeft geflikt, maar het zal best heftig zijn geweest want anders krijg je geen driedubbele aanslag op je reet.

Picdump (950)

Wesley Sneijder (nr. 10) schoot Galatasaray op 11-12-13 om 14.15 uur naar de laatste 16 met zijn 17e internationale clubdoelpunt. Waar een klein mannetje groot in kan zijn. Genoeg stats, tijd voor picdump nummertje 950!

Buschauffeur in Tilburg stuurt 13 (!) politieagenten op jongen af wegens eten broodje

De politie in Tilburg heeft er waarschijnlijk weer een mooie trainingscase bij. Gevalletje zo-had-het-niet-gemoeten en wat-hadden-we-nou-anders-moeten-doen. Want zeg nou eerlijk; als je 13 man op een jongetje van nog geen 20 jaar oud afstuurt om hem...

Amerikanen proberen dranktradities uit andere landen (o.a. NL)

Elk land heeft zo zijn eigen drank en manier hoe dit genuttigd wordt. Een groepje Amerikanen test sterke drank uit verschillende landen en geeft uiteraard ook hun mening. Let wel op; het wordt uitgevoerd door Amerikanen, dus veel geschreeuw. Onze...

Hannah Ferguson laat zich bodypainten voor Sports Illustrated

Hannah Ferguson, je kent haar wel van en natuurlijk ook van , maar waar we haar vanaf vandaag van kennen zijn haar twee uitstekende pluspunten. Deze dame laat weinig aan de verbeelding over, gelukkig maar.

Skoften protip: doe geen remtest bij een vrachtwagen in een MINI Cooper

Wij hebben eigenlijk het idee dat we dat niemand hoeven te vertellen, maar deze man besloot toch even het effect te achterhalen.

Wat er gebeurt als je 600PK in een Golf 1 drukt

We hebben al vaker wat er gezien als je een dik blok in een VW Golf drukt, maar het blijft toch vet om te zien hoe zoiets over de snelweg scheurt.

Waar een GoPro-camera eigenlijk voor is bedoeld

Al die extreme sporten en onderwater actie taferelen, waar de GoPro camera’s voor gebruikt wordt, zijn lang niet zo spectaculair en interessant als deze video. Lekker hypnotiserend zo in slowmotion.

Het is nog steeds erg gezellig in Arnhem

Jullie kunnen je ongetwijfeld de gezellige onderonsjes in Arnhem nog wel herinneren, maar wat schetst onze verbazing… Ze treiteren er nog steeds lekker op los. Het is zelfs zo erg dat Maaike er een aanstekelijk liedje over heeft gemaakt.

Voorwerpen slopen die bevroren zijn met behulp van vloeibare stikstof

Het blijft op de een of andere manier altijd boeiend om te zien hoe iets helemaal aan gort wordt geslagen en als het dan ook nog eens is bevroren met vloeibare stikstof wordt het nóg leuker om naar te kijken.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.