Timeline

Golfballetjes krijgen ruzie over bal op de golfbaan

Dit moet wel het meest blanke tafereel van de de 21ste eeuw zijn. Een kneuzenmatpartij tussen twee roomblanke verwende moederskindjes. “Delete it!”

De meest epische GoPro-beelden van 2016 in een compilatie

GoPro is natuurlijk hofleverancier van gruwelijke beelden op het internet. De camera is mateloos populair bij waaghalzen en topsporters, dus aan vette beelden geen gebrek. Daarom gooien ze de beelden eens per jaar in een compilatie. Lucky us.

Vrouwen van Duitse boeren willen aandacht en maken naaktkalender

Om duidelijk te maken hoe moeilijk (Duitse) boeren het tegenwoordig met al die regels en lage prijzen hebben, besloot een aantal boerenvrouwen zichzelf bloot te geven en in een kalender te gaan staan. Logisch toch? p.s. ze zijn overigens niet de...

Motorrijder toont aan dat je niet dronken kunt motorrijden

Het is in de auto al onnaceptabel, maar op een motor heb je nog minder bescherming om je vege lijf te redden van de impact. Deze man voelt dit morgen nog wel even.

Haar eerste voornemen van 2016: geen beren aaien

Awwww echt skattig zo’n beertje met van die snoezige kleertjes aan. Zo zoet heb ik ze nog nooit gezien, die kan ik vast wel even aaien. Koesjie koesjie koesjie koesjie koesjie…. Heb jij nog voornemens? Stem anders ff in de poll.

Dronken vrouw is wanhopig op zoek naar snelle seks

Er zijn van die spaarzame momenten dat vrouwen meer zin in seks hebben dan mannen, en als ze dan zin hebben dat moet het natuurlijk ook à la minute!

Een mat van 3.600 (legale) ratellinten afsteken

Het is maar goed dat al dat zware vuurwerk illegaal is, want daar krijg je alleen maar ongelukken van. Gelukkig verkopen ze bij de Aldi voor iedereen die 12 jaar en ouder is tegenwoordig categorie 1 vuurwerk, daar kan tenminste niets mee gebeuren....

Finse quadbestuurder ramt politiemotor

Een Finse quadbestuurder krijgt poging tot moord aan zijn broek na het rammen van een politieagent op zijn motor. Ze wilden hem in eerste instantie alleen maar laten stoppen omdat hij vreemd op de weg reed. Wat op zich ook wel waar is…

Docutijd: de president van de Filipijnen is crazy

Even een kijkje bij onze Filipijnse broeders. Heb medelijden met ze, want hun president is hartstikke gestoord.

Skoften.net Jaarmix 2016

Ja ja beste mensen, we hebben er weer een jaartje opzitten. Ook 2016 laten we weer achter ons, maar natuurlijk niet voordat we een dikke jaarmix op jullie beeldscherm hebben getoverd. Gewoon, omdat het zo hoort. Net als in 2015, 2014, 2013, 2012 en...

Uilen zijn rare motherfuckers

Niet dat het nationale uilendag is ofzo, maar we hebben ook geen ander goed excuus. Gewoon kijken dus en niet zo veel bijdehante vragen stellen.

Zo ziet een zombiecasting voor The Walking Dead er uit

Nou supercool hoor. Hoe zet je zoiets überhaupt op je CV? Nou ik was zombie 8 bin de Walking Dead. Die ene daarachter in de hoek.

De ultieme retards op de weg-compilatie

Lekker man. Eventjes genieten van de grootste mongolen op het wegennet. Gewoon omdat het kan.

Alles wat er mis is met Home Alone in 15 minuten

Het is Tweede Kerstdag en je weet wat er dan te gebeuren staat. Home Alone op de televisie! Nou. Iedereen haat die film inmiddels, dus het ook wel leuk als je die haat kan onderbouwen met goede argumenten. Dit filmpje geeft je er 111. Geniet ervan!

Gifdump: de hardste sportklappers op een rij

Fuck it, het is tenslotte niet voor niets verkansie. Ook vandaag hebben we een nieuwe, gethematiseerde gifdump voor je klaarstaan. Vandaag doen we het met de hardste sportklappers van het afgelopen jaar.

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.