Timeline

De failcompilatie van september 2016

Hoe kun je die altijd lastige maandag nou iets draaglijker maken? Nou, wat dacht je van een compilatie bomvol leedvermaak om je eigen pijn enigszins te verzachten?

Snipers leggen uit hoe moeilijk het is om Obama te beveiligen

Deze jongens zijn dus snipers, die opgeleid zijn om andere snipers te spotten en neer te maaien in dienst van de Amerikaanse president. Ze leggen zelf even uit wat er allemaal bij komt kijken.

Het huis van € 675.000 dat zichzelf verkoopt

Tegenwoordig staat een groot deel van de huizen onder water, dus als je besluit je huis op Funda te zetten dan zorg je er natuurlijk voor dat alles er tip top uitziet. Je wil immers zoveel mogelijk potentiële kopers aantrekken. Daar dachten deze...

Arjen Lubach over de ontwikkelingen rondom MH17

Voor degenen die geen zin hebben om het hele rapport door te spitten is er gelukkig Arjen Lubach. Hij pakt onze lieve kamraadski’s even bij de kladden en legt je haarfijn uit hoe het nu eigenlijk zit.

Aso-automobilist betrapt met drugs verstopt zich achter zijn muesli

Als de politie eenmaal achter je zit, dan heeft het geen zin meer om je snel te verstoppen. Deze man heeft dat alleen niet door. Als hij de volgbordjes aan ziet gaan, doet hij snel nog een poging om weg te komen. Als hij dan alsnog aangehouden wordt...

Maak je weekend compleet met een lading Fastfood (24)

Zoals elke week brengen we je weer een aantal video’s uit ons FastFood-kanaal die je misschien gemist hebt. 1. Gooi eens 500 aanstekers in het vuur 2. Lerares Engels heeft een discussie met een balkonnetje verderop 3. Katy Perry gaat het liefst...

Willem II-hooligans gooien juichende Feyenoordfan van de tribune af

Het is ook niet aan te raden om als Feyenoordfan te gaan juichen als je in een Willem II vak zit, maar dit gaat wellicht een beetje ver. Deze twee Feyenoorders kregen deze les op harde wijze bijgebracht. Een van hen werd zelfs zonder pardon het vak...

100 miljoenmiljard superhandige lifehacks voor alle doe-het-zelvers

Ben je thuis volop aan het klussen of ben je van plan om binnenkort toch echt eens je kamer te gaan verven? Hier vind je 100 miljoenmiljard superhandige lifehacks om anderen te laten zien hoe handig je bent.

Dit Russisch kruispunt kan op zich wel wat verkeerslichten gebruiken

Hoeveel ongelukken moeten er plaatsvinden voordat een gemeente besluit het verkeersplan te wijzigen? Nou, in Rusland blijkbaar genoeg.

Even wat heerlijke stuitergifs voor je laffe zondag

Natuurlijk zijn onze gewone gifdumps al leuk, maar als ze exclusief stuiterende vrouwen bevatten wordt het allemaal nog veel fijner…

Pen Pineapple Apple Pen deel 2: de softe variant

Kazuhiko Kosaka’s internethit “Pen Pineapple Apple Pen’ staat inmiddels op bijna 35 miljoen views op YouTube, maar hij heeft zojuist een 2e versie uitgebracht; de romantische versie.

Redneck-wakeboarden in een sloot is best vet!

Een paardrijdende man met een cowboyhoed, een pick-up en een hoog mannenschreeuwtje, veel Amerikaanser gaat het niet worden. Het enige dat nog mist is een cape van een Amerikaanse vlag en de ultieme ‘Murica video is een feit.

Uit de oude doos: bizarre schoolvoorstelling in Rusland

Mocht je als 12-jarig jochie nog niet precies van de hoed en de fap-rand weten dan ben je na het kijken van de jaarlijkse schoolvoorstelling ineens een stuk meer op de hoogte. Ook je iets te creepy oom zal je met alle plezier willen begeleiden.

Deze foto’s laten zien waar je stiekem naar verlangt

Maar we kunnen onze vinger er niet helemaal op leggen. Zie jij het wel?

Geweldige tweede plek voor Max Verstappen in Maleisië

In een race die van begin tot eind spectaculair was liet onze Max maar weer eens zien dat dé grote belofte van de Formule 1-wereld is. Na motorpech voor Hamilton, die al tijden aan kop lag, konden Max en Riciardo doorrijden voor plek één en twee....

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.