Timeline

Goedemorgen! Lekker wakker worden met een verzameling fascinerende filmpjes

Er zijn van die filmpjes die sneller voorbij vliegen dan je van een filmpje gewend bent en als je baas dan vraagt wat je aan het doen bent, merk je pas dat je al tien minuten naar rollende lava zit te kijken. Daarom even deze. Omdat er nu geen baas...

Classic: professionele gamer geeft geen enkele fuck

Kun je nog zo wulps om hem heen gaan lopen draaien, echte gamers hebben naast een ongeëvenaarde ooghand-coördinatie ook een ijzeren wil die alle vrouwelijke hinderlagen met het simpelste gemak dodget.

Game: Heroes in Super Action Adventure

Vlieg door de levels en ontwijk alle kogels terwijl je de sterren en de muntjes pakt, de muntjes kun je vervolgens inwisselen voor upgrades. Je kunt dit spel zowel met alleen je keyboard of met je muis spelen.

Zo wordt vissen wel erg gemakkelijk

Het Shinnecock Canal op Long Island in New York is tot de rand gevuld met dode en stervende vissen. Wetenschappers onderzoeken de ongekende gebeurtenis en het heeft al de bijnaam ‘fishpoclypse’. Iemand zin in vissticks!

Haastige paardenstaartmeneer is precies op tijd voor de bus

Zo zie je maar weer dat je nooit met je telefoon moet spelen in het verkeer, en altijd goed om je heen moet kijken, anders krijg je zulk soort praktijken. Dus lieve kindertjes ook al draag je nog zo’n mooie paardenstaart, een bus voor je laten...

Latinos vs Donald Trump

De vfx-film “M.A.M.O.N.” werd twee weken geleden op YouTube geüpload en is inmiddels al enkele miljoenen keren bekeken. Een grappige video met een serieuze boodschap zeggen de filmmakers zelf.

Boomkapbazen laten zien dat een goed begin het halve werk is

Soms heb je het gevoel dat het werk vanzelf gaat. En geef nou toe, niets is chiller dan op de vrijdagmiddag mooi op tijd aan het bier te kunnen zitten. Proost!

Conan bezoekt het YouTube ‘Virtual Reality Lab’

Late-night talk show host Conan O’Brien gaat op bezoek bij ‘YouTube Space’ in New York om de nieuwste VR games te testen in het YouTube Virtual Reality lab. Postten we gisteren nog een video van de Google Earth VR, waarmee je vanuit je luie stoel...

Gevangen in Alabama doen ook mee aan de #Mannequin Challenge

De “Mannequin Challenge” gaat de hele wereld over en zelfs de gevangenen in een gevangenis in Alabama doen er vrolijk aan mee. Uiteraard wel met een illegale, binnengesmokkelde aardappel, maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk.

Jimmy Fallon, Metallica & The Roots doen “Enter Sandman”

Gezelligheid bij Jimmy Fallon. Ditmaal had hij Metallica op bezoek in zijn Tonight Show Music Room.

De bizar dure openingsscène van het langverwachte The Grand Tour

Vanavond gaat het los jongens. Ze zijn eindelijk terug. De boys. De heren. The Gents. Hamster and Co. Jezza and the Heartbeats. Captain Slow FC. We kunnen er eindelijk weer van gaan genieten. En voor slechts een schamele 3.2 miljoen heb jij ook al...

Picdump (908)

Het drinken van een of meerdere glazen rode wijn voor het roken van een sigaret kan bloedvatschade voorkomen. Probeer dan nog maar eens een pakje per dag te roken.

Lerares gaat los op donkere leerlingen en noemt ze “punk ass niggers”

Een lerares in Baltimore is ontslagen nadat ze haar leerlingen had uitgescholden voor “punk ass niggers”. Resultaat: ze is ontslagen. Dom dom, want er zijn zoveel vriendelijke alternatieven voor het woord nigger.  Zeg nou zelf: punk ass jungle bunny...

Beter dan dit kun je een honkbal niet raken

We zagen nooit een meer homerunachtige homerun dan deze van Ohtani. Dwars door het dak jongen! Wel jammer dat het tegen Nederland gebeurt.

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.