Timeline

Snowboarder overleeft lawine dankzij geweldige uitvinding

Een snowboarder komt plotseling in een lawine terecht. Gelukkig voor hem had hij een ‘Black Diamond Halo 28 JetForce Avalanche Airbag Pack’ om die zijn leven waarschijnlijk heeft gered. Prima uitvinding, maar hij maakt meer herrie dan mijn...

People are Insane 2016: de grootste gekkies van het jaar

Alle domme ideeën van het jaar samengevoegd in één compilatie. Ideaal voor op je brakke zondag.

Goedemorgen. Even wakker worden met Bob Ross (20)

Vandaag worden we wakker met de laatste episode uit seizoen 31(!) van “The Joy of Painting”. Kopje koffie erbij en je kater is binnen no time verdwenen!

Griezel wil zoveel mogelijk op een ‘Ken Doll’ lijken

John Dylan wil er alles aan doen om er zo nep mogelijk uit te zien. Niets mag zijn droom in de weg staan, zelfs niet de waarschuwingen over zijn gezondheid van artsen. Jonnyboy neemt regelmatig Botox-injecties en ‘fillers’ om zo zijn opvallende...

Niet de allerslimste manier om van een roltrap af te gaan

Het enige dat mannen nodig hebben om hele domme dingen te doen, zijn vrienden die opfokken. Ook deze dronken kneus denkt heel slim van een roltrap naar beneden te kunnen glijden. Oh Dear!

Een compilatie van bandenfiksende eindbazen

Blijft een mooi trucje dit. Daarbij is het ook nog eens vermakelijk om naar te kijken. Wat wil een mens nog meer?

Een compilatie van idiote Russische inhaalacties

Waar zouden we zijn zonder Rusland? Het internet zou er een stuk kutter op worden in ieder geval. Dit soort dingen zijn toch onbetaalbaar? Wees gewaarschuwd overigens: hier zitten een aantal flinke klappers tussen.

18-jarige Braziliaanse motorrijder klapt snoeihard op een auto

Op wat CCTV-beelden zien we hoe een 18-jarige motorrijder uit Brazilië een driedubbele flikflak maakt na een brute aanrijding tegen een auto. Wonder boven wonder houdt hij er alleen een gebroken vinger en voet aan over.

Note to self: nooit roadragen met een Braziliaanse timmermannen

Waarom je überhaupt tijdens een roadragen iemand met een hamer zou uitdagen om op je achterhoofd te slaan, is ons een raadsel, maar kijk dan ook niet vreemd op als hij daadwerkelijk uithaalt. Zeker niet in Brazilië waar je leven toch al niet...

Wie zegt dat vegetarisch eten niet lekker kan zijn?

Niets is zo lekker als een goed sappig flink stuk rood vlees van een koe of het buikvet van een dik vet varken, maar dat vegetarisch eten helemaal niet saai hoeft te zijn bewijst dit filmpje.

Rambam ontmaskert hoax-awards ‘De Succesfactor’

Commerciële televisie is natuurlijk niet voor niets commerciële televisie, maar om dan een prijs in het leven te roepen waarbij je gegarandeerd de winnaar van jouw niet bestaande branche wordt, mits je even €12.750 aftikt, is wellicht toch iets...

Amerikanen proberen dranktradities uit andere landen (o.a. NL)

Elk land heeft zo zijn eigen drank en manier hoe dit genuttigd wordt. Een groepje Amerikanen test sterke drank uit verschillende landen en geeft uiteraard ook hun mening. Let wel op; het wordt uitgevoerd door Amerikanen, dus veel geschreeuw. Onze...

WTF-video van de dag: Residente - Somos Anormales

Als je het idee hebt dat Die Antwoord het alleenrecht op WTF-video’s heeft dan heb je het goed mis, want ook de dames en heren van ‘Residente’ zitten aardig hoog in het WTF-gehalte.

Beugelbekkie laat zien wat hij allemaal onder water vindt

Deze knaap vindt het leuk om onder water te filmen als hij op zoek gaat naar allerlei spullen. Naast GoPros en een pistool laat hij zien wat hij in 2016 allemaal nog meer heeft gevonden. Zit best nog wel wat bruikbaars tussen, toch?

Liefhebbers van tatoeages komen weer volledig aan hun trekken (16)

Als je zin hebt om een beetje pijn te lijden om er uiteindelijk een versiering van je lichaam aan over te houden, dan zou je een voorbeeld aan deze 45 mensen kunnen nemen!

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.